12 °C Argos, GR
3 Φεβρουαρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μην μένετε στα παλιά και αυτά που πια έχουν λήξει. Αλλωστε δεν έχουν και τίποτα να σας προσφέρουν. Ανοίξτε τους κοινωνικούς σας κύκλους και γνωρίστε νέο κόσμο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι απαιτήσεις της εργασίας σας είναι πολλές και μεγάλες και αυτό πιθανόν και να κάνει τον άνθρωπό σας να διαμαρτύρεται για όλα αυτά που δεν του προσφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η τύχη που έχετε στα ερωτικά συνεχίζεται και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Εσείς που έχετε απομακρυνθεί – χωρίσει από το σύντροφό σας θα τα ξαναβρείτε σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ο έρωτας έχει καιρό να σας χτυπήσει την πόρτα και αυτό σας έχει κάνει να αισθάνεστε μόνοι γενικότερα. Από την εποχή της Παρθένου -22/08- όλο αυτό αλλάζει.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Η ψυχολογία σας όλο και ανεβαίνει. Μια εξαιρετική εποχή, που θα δείτε κυρίως την τσέπη σας να γεμίζει. Σε δεύτερο τόνο μια παλιά σας αγάπη θα σας αναζητήσει έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Πολλές οι αλλαγές που θα έρθουν στα οικονομικά σας και που σίγουρα θα σας βοηθήσουν στο να βρείτε την ισορροπία σας γενικότερα. Πιθανόν και κάνετε ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Παρεξηγήσεις και λάθος δράσεις θα υποχωρήσουν. Τώρα είναι και το πιο σωστό διάστημα για να λήξετε – ξεπεράσετε ιστορίες και καταστάσεις που δεν σας αρέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας αυτό το διάστημα έχουν να κάνουν με το σύντροφό σας, που κρατάει αδικαιολόγητα κάποιες επικοινωνιακές αποστάσεις ασφαλείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οσα και να έχετε δηλώσει και τάξει στον αγαπημένο σας, τίποτα δεν θα αλλάξει από τη μεριά του αν εσείς προσεχώς δεν αρχίσετε αυτά να τα υλοποιείτε στον μέγιστο βαθμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Θα πρέπει σίγουρα να κλείσετε τα αυτιά σας σε όλες αυτές τις σειρήνες και τα καλέσματα που έρχονται από τα παλιά, καθώς μόνο να σας καθυστερήσουν μπορούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Η εύνοια του σύμπαντος είναι υπέρ σας και σας κάνει να έχετε μια πολύ καλύτερη διάθεση, έτσι ώστε να λύσετε προβλήματα που έχουν ανακύψει σε εργασία αλλά και οικογένεια.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Θα πρέπει να είστε διπλά και τριπλά προσεχτικοί στις καινούργιες γνωριμίες που έχετε κάνει. Δεν ξέρετε ακόμη αν είστε στην ίδια σελίδα ζωής και αν ζητάτε τα ίδια πράγματα.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Νίκος Ρίζος – Έφυγε σαν σήμερα

Ο μεγάλος κωμικός Νίκος Ρίζος γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1924 στην Άρτα. Πρωτοεμφανίστηκε στην επιθεώρηση του Αλέκου Σακελλάριου «Άνθρωποι, άνθρωποι» το 1948, στο θέατρο «Μετροπόλιταν», μαζί με τη Σπεράντζα Βρανά στο νούμερο «Το τραμ το τελευταίο». Στα χρόνια που ακολούθησαν συμμετείχε σε διάφορους θιάσους και το 1959 δημιούργησε δικό του, μαζί με τους Γιάννη […]

Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σκοπός της είναι η ενημέρωση του ευρωπαίου πολίτη για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα, όπως είναι τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία στην εποχή των υπολογιστών και του ίντερνετ αμφισβητούνται και ακυρώνονται, […]