13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στη διάθεση του κοινού από σήμερα οι κάρτες διαρκείας του Αργειακού ‘Εσπερου B.C.

Στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας από σήμερα οι κάρτες διαρκείας του Αργειακός ‘Εσπερος B.C. για τη σεζόν 2020 – 2021.
Έλα και εσύ στη μεγάλη οικογένειά μας και στήριξε την προσπάθειά μας.

Στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, αλλά και ο αθλητισμός, η δική σου μικρή βοήθεια μπορεί να μας κάνει να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί.

Στήριξε το μπάσκετ, αλλά κυρίως στήριξε τους κόπους, τον ιδρώτα και την αγωνία των αθλητών μας και των παιδιών των ακαδημιών μας!

Τιμή κάρτας διαρκείας: 15€

Για να την αποκτήσεις, μπορείς να απευθυνθείς στα τηλέφωνα:

– 6944529621 (Γιάννης Ηλίας)
– 6949094009 (Μάγδα Πέππα)
– 6944511141 (Γιώργος Τόμπρας)
– 6947445861 (Παναγιώτης Ψυχογυιός).

Περισσότερα Άρθρα

Η αθλητική παιδική κατασκήνωση SPORTCAMP ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

Μια νέα μέρα ξημέρωσε και η κατασκήνωσή μας επαναλειτουργεί πλήρως έπειτα από τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών! Χθες έπειτα από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε απόσταση από την κατασκήνωσή μας κινητοποιηθήκαμε άμεσα και δράσαμε ακολουθώντας πιστά το σχέδιο εκκένωσης που είχε καταρτιστεί για την εταιρία μας, υπό την πλήρη καθοδήγηση του Διευθύνοντα Συμβούλου, Σπύρου Καραβούλη και της ομάδας […]

Στις φυλακές της Χαλκίδας ο κλέφτης της ηλικιωμένης στη Νέα Κίο

Στις φυλακές της Χαλκίδας οδηγήθηκε προφυλακισμένος ο 26χρονος που πριν λίγες μέρες συνελήφθη για την κλοπή που διέπραξε σε βάρος 85χρονης γυναίκας στην Νέα Κίο. Η άμεση σύλληψη του μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου, φανέρωσε πως ο 26χρονος ήταν…μπουμπούκι. Πέρα από την εις βάρος του δικογραφία που σχηματίστηκε […]