19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πέτσας: Τα σχολεία θα ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου

Στις 7 Σεπτεμβρίου και με όλα τα μέτρα προστασίας θα ανοίξουν τα σχολεία, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στο OPEN TV και σημείωσε πως τα σχολεία θα ανοίξουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία έστω κι αν συνεχίζει να υπάρχει ο κορονοϊός στη χώρα μας. Πάντως, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, σε συνεργασία με τους λοιμωξιολόγους, επεξεργάζεται διάφορες εναλλακτικές λύσεις για το καθεστώς λειτουργίας των σχολείων.

Αν και ακόμη οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, το ένα σενάριο μιλά για εκ περιτροπής μαθήματα για όσες τάξεις έχουν πάνω από 15 μαθητές ενώ έχει αρχίσει να προτείνεται από μερίδα λοιμωξιολόγων η χρήση μάσκας για μαθητές άνω των 10 ετών ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος της διασποράς του ιού. Το δεύτερο σενάριο είναι να ξεκινήσουν τα μαθήματα όπως και τον Μάιο και τον Ιούνιο, με λιγότερα από 15 παιδιά στην τάξη και εκ περιτροπής.

 

Περισσότερα Άρθρα

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημ.Τ.Ο. Ερμιονίδας της ΝΔ

Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο της Δημ.Τ.Ο. Ερμιονίδας σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στο καφέ-εστιατόριο “Casa Di Pizza” στο Κρανίδι. Προσκεκλημένη και κεντρική ομιλητής της εκδήλωσης είναι η Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της […]

Καμπάνια “Δεσμοί Αίματος. Γίνε εθελοντής. Μη μένεις θεατής.”

Δεσμοί Αίματος. Γίνε εθελοντής. Μη μένεις θεατής. Στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» δημιουργήσαμε μια ομάδα εθελοντών που θα στηρίζει ενεργά τις δράσεις μας και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε. Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας εθελοντισμού ! Στόχος μας είναι να παρέχουμε στο ευρύ κοινό την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση για την αξία της προσφοράς αίματος, […]