17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Eνισχύθηκε με τον Ορόσκο ο Αστέρας Τρίπολης

Συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Αστέρας Τρίπολης, ανακοινώνοντας την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα οι Αρκάδες γνωστοποίησαν την προσθήκη του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Μπράιαν Ορόσκο, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος άσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε σύλλογο εκτός της πατρίδας του, καθώς στη διάρκεια της καριέρας του έχει φορέσει τις φανέλες των CAI, Γκιγέρμο Μπράουν και Βίγια Ντάλμινε.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη μεταγραφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Θα αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός Αργεντινής και αυτό για εμένα είναι μεγάλη πρόκληση. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω επίσης ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα στην οποία έχουν αγωνιστεί πολλοί ποδοσφαιριστές από τη χώρα μου και αυτό πιστεύω θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τη νέα μου ομάδα».

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης για τον Ορόσκο έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Brian Ezequiel Orosco. Γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου 1998 στην πόλη Mendoza της Αργεντινής, ο Orosco αγωνίζεται ως μέσος. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 18 για τη φανέλα του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2015-2018 CAI 36 (5)

2018-2019 Guillermo Brown

2019-2020 Villa Dálmine 15 (3)».

Περισσότερα Άρθρα

Ο Παναθηναϊκός στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου

Το διάστημα 24 με 27 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου είχε την χαρά να φιλοξενήσει, για πρώτη φορά στα χρονικά, την κατ’ επανάληψη πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα μίνι Παίδων του Παναθηναϊκού. Με αφορμή το πρωτάθλημα Μίνι Παίδων στις 20-22/11, στο οποίο συμμετέχουν αμφότερες, πραγματοποιήθηκε κοινή προετοιμασία των δύο ομάδων με προπονήσεις και φιλικά. Η αποστολή του […]

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

  ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Το πιο σημαντικό αυτό το χρονικό διάστημα είναι να λύσετε κάποια πρακτικά προβλήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια στα εργασιακά και οικονομικά σας δεδομένα. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Μην ψάχνετε κρυφά από τον άνθρωπό σας το παρελθόν του ή κάποια δικά του ζητήματα. Καλύτερα, στο κατάλληλο χρονικό σημείο, να κάνετε […]