18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Καλαμάτα: 7 νέα κρούσματα κορονοϊού – Τα 6 σε νεαρούς

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται πλέον το νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς αυξάνονται τα άτομα, που προσέρχονται για έλεγχο και βγαίνουν θετικά στον κορονοϊό.

Ήδη σήμερα επιβεβαιώθηκαν 7 νέα κρούσματα κορονοϊού και αφορούν μία ηλικιωμένη γυναίκα και ακόμα 6 νεαρά άτομα.

Η 81χρονη γυναίκα εισήχθη προ 2 ημερών στο νοσοκομείο για να κάνει εγχείρηση στο ισχίο και στο πλαίσιο του προεγχειρητικός ελέγχου διαγνώστηκε θετική και έχει τεθεί σε απομόνωση.

Παράλληλα ξεκίνησε διαδικασία απολύμανσης σε θαλάμους της Ορθοπεδικής Κλινικής και προσωρινά κάποιοι ασθενείς και συνοδοί έχουν μετακινηθεί σε θαλάμους άλλων κλινικών, αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr.

Όσον αφορά την υγεία της ηλικιωμένης αναμένονται οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για το αν θα χρειαστεί να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα κρούσματα, πρόκειται για 6 νεαρούς, που προσήλθαν με ήπια συμπτώματα και διαγνώστηκαν θετικοί. Οι γιατροί, τους σύστησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να αναρρώσουν εκεί.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Αύριο στο Κουτσοπόδι το 40/ημερο μνημόσυνο του Νίκου Σαρρή

Αύριο Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στην Αγία Κυριακή Κουτσοποδίου θα τελεστεί το 40/ημερο μνημόσυνο του Νικολάου Σαρρή, που “έφυγε” στις 8 Ιανουαρίου σε ηλικία 79 ετών. Συλλυπητήρια στους οικείους του!

Σύσκεψη Ανδριανού, Στύλιου και Γιόγιακα με Λιβανό για εσπεριδοειδή (κλημεντίνη) – τροπολογία στη Βουλή για ζημιές από τον παγετό

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπό τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σπήλιο Λιβανό και τη συμμετοχή επίσης του Βουλευτή Άρτας, Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργου Στύλιου και του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα. Στη σύσκεψη εξετάστηκαν τα σημαντικά προβλήματα των παραγωγών […]