18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Νεκρή 34χρονη από αναθυμιάσεις χλωρίνης


Αδιανόητη τραγωδία με θύμα μια 34χρονη γυναίκα, η οποία πέθανε από τις αναθυμιάσεις χλωρίνης μέσα στο μπάνιο!

Η Celia Seymour από το Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας έτριβε το πάτωμα του μπάνιου με χλωρίνη, χωρίς ούτε να την αραιώσει αλλά ούτε φορώντας κάποια προστατευτική μάσκα.

Λίγο αργότερα η νεαρή γυναίκα άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας, η Celia κατέληξε.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο, να είχε βάλει και άλλα καθαριστικά στον κουβά εκτός από την χλωρίνη και η χημική αντίδραση προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα.

Περισσότερα Άρθρα

Σπάρτη: Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο – 34ο πολιτιστικό καλοκαίρι 2021

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το 34ο πολιτιστικό καλοκαίρι του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος  του δήμου Σπάρτης, που θα διεξαχθεί στο ομώνυμο αμφιθέατρο της Σπάρτης. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 5 Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 23 Αυγούστου 2021. Ξεχωρίζει η συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στις 7 Ιουλίου, η συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στις 14 Ιουλίου, η […]

Δωρεάν rapid tests στην Αργολίδα τη Μεγάλη Εβδομάδα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΔΥ ΑΠΟ 10/04/23 ΕΩΣ 14/04/23   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το […]