18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κοινή ανακοίνωση Δήμου Τρίπολης, Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης και Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας: «Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι το πρώτο αυτονόητο καθήκον όλων μας»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο Δημαρχείο Τρίπολης μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή, τον Πρόεδρο του Εμπροροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Παναγιώτη Μαντά και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου με κύριο θέμα τα νέα μέτρα για τον Κορονοϊό διαπιστώθηκε από κοινού:

Οι εξελίξεις από τον Κορονοϊό COVID-19 μας επιβάλλουν, στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου και της κοινωνικής μας ευθύνης, να συνδράμουμε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας με υπευθυνότητα.

Καλούμαστε ΟΛΟΙ να δράσουμε συλλογικά, οργανωμένα και γρήγορα, ώστε να συμβάλλουμε, στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, στον περιορισμό της διασποράς του ιού, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία όλων μας.

Προκειμένου να μην υπάρξει επιδείνωση της κατάστασης θα πρέπει να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε αυστηρά τα μέτρα προστασίας και να ακολουθούμε τις κατευθυντήριες γραμμές της πολιτείας, με βάση τα διδάγματα του πρόσφατου παρελθόντος.

Υπενθυμίζεται πως για την αποφυγή ενός δεύτερου lockdown το οποίο θα είναι μοιραίο για την οικονομία της Αρκαδίας μας και εν γένει της χώρας μας, πρέπει να τηρούνται αυστηρώς τα μέσα πρόληψης διάδοσης του κορονοϊού.

Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, παρατηρείται ραγδαία εξάπλωση των κρουσμάτων σε εβδομαδιαία βάση λόγω πλημμελούς τήρησης των απαραίτητων πρωτοκόλλων. Για τον λόγο αυτό συστήνουμε σε όλους τη συμμόρφωση με τα μέτρα και τις κατευθυντήριες γραμμές, που εφαρμόζει η χώρα μας.

Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/) είναι το πρώτο αυτονόητο καθήκον όλων μας.

Περισσότερα Άρθρα

Ο.Ε.ΕΣ.Π: ΨΗΦΙΣΜΑ Με αφορμή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Διονύσιου Λοτσάρη

ΨΗΦΙΣΜΑ Με αφορμή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Διονύσιου Λοτσάρη συνταξιούχου εμπόρου και πρώην Προέδρου του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο, σε έκτακτη συνεδρίασή του εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα: Να εκπροσωπηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην κηδεία του εκλιπόντος Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους της Ομοσπονδίας Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια […]

Πύργος: Πολίτης με συμπτώματα κορονοϊού σηκώθηκε και έφυγε από νοσοκομείο

Ένας πολίτης που βρισκόταν στο νοσοκομείο Πύργου και παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού, έφυγε όταν του ζητήθηκε από γιατρούς να εξεταστεί ως πιθανό κρούσμα. Όπως αναφέρει το ilialive.gr, το ασυνήθιστο όσο και επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης που διαμένει σε χωριό κοντά στον Πύργο, μετέβη στο νοσοκομείο για […]