18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Άννα Βίσση τραγουδάει ακαπέλα μέσα σε λεωφορείο φορώντας μάσκα και εντυπωσιάζει τους επιβάτες με τη φωνή της

Η τηλεόραση του «OPEN BEYOND» και η εκπομπή «Καλοκαίρι not» παρουσίασε κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, παρουσίασε ένα βίντεο από μία δημοφιλή τραγουδίστρια της Ελληνικής μουσικής σκηνής, η οποία βρισκόταν σε περίοδο διακοπών. Αναρωτιέστε για ποιο λόγο ήταν τόσο σημαντικό αυτό το βίντεο και ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια ήταν η πρωταγωνίστρια; Οι απαντήσεις των συγκεκριμένων ερωτήσεων βρίσκονται στο ρεπορτάζ, το οποίο ακολουθεί παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του «OPEN BEYOND» και της εκπομπής «Καλοκαίρι not» για τη διάσημη τραγουδίστρια

Το να ταξιδεύεις στο ίδιο van με την Άννα Βίσση έχει και τα τυχερά του. Ακόμα και σε αυτή την περίεργη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού (σ.σ. του COVID-19) που ίσως δυσκολευτείς να την αναγνωρίσεις, καθώς φοράει τη μάσκα της. Κι αν την αναγνωρίσεις, τι θα κάνεις; Σε van είσαι, μικρόφωνο έχεις, δεν θα κάνεις μια παραγγελιά; Μα, φυσικά και θα ζητήσεις το τραγουδάκι σου!

Η Άννα Βίσση δέχθηκε την πρόκληση και τραγούδησε το «Ερωτευμενάκι» για τους συνεπιβάτες της σε van στη Σαντορίνη, φορώντας τη μάσκα της.

Άννα Βίσση: Ακολουθεί βίντεο, με την Ελληνίδα σταρ να τραγουδά κατά τη διάρκεια των διακοπών της

Το απολαυστικό βίντεο, από τις διακοπές της τραγουδίστριας, πρόβαλλε η εκπομπή του «OPEN BEYΟND», «Καλοκαίρι not».

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στις εκδηλώσεις στο Πεδίο του Αρεως, στην Αθήνα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει την τιμητική της το απόγευμα αύριο Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Θεματικού Πάρκου “Χριστούγεννα στο Πάρκο μας” που από τις 13 Δεκεμβρίου διοργανώνουν στο Πεδίο του Αρεως η Περιφέρεια Αττικής, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και το Γραφείο Ισότητας της ΕΝΠΕ. Συγκεκριμένα, στον πιο πάνω χώρο, με […]

Γηρυόνης: Μετεωρολογική βόμβα από το βράδυ της Κυριακής – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Ένα νέο έντονο κύμα κακοκαιρίας, ο «Γηρυόνης», όπως ονομάστηκε από τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατά το αρχαίο μυθικό ον, αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής και από τα δυτικά, να επηρεάσει την Ελλάδα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες και οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι νοτιοανατολικών […]