13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία – Κατασχέθηκαν πάνω από διακόσια γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (5.8.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (5.8.2020) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 50χρονου, όπου βρήκαν επιμελώς κρυμμένη σε ντουλάπα, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -198- γραμμάρια, η οποία κατασχέθηκε.

Επιπλέον, εντός χάρτινου κυτίου, το οποίο ήταν πάνω σε τραπέζι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -4,9- γραμμάρια, ενώ κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Χαρδαλιάς: Το ζήτημα δεν είναι να μιλάμε συνεχώς για νέα μέτρα, αλλά να εφαρμόζονται αυτά που έχουν ληφθεί

Αντιμετωπίζουμε μια σημαντική αύξηση κρουσμάτων, αλλά και διασωληνωμένων, που δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη της Covid-19 στη χώρα, μαζί με τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων […]

Ο Ε.Ε.Σ. Άργους στις επετειακές εκδηλώσεις στην Τριπολιτσά

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 – Τριπολιτσά. Με εθνική υπερηφάνεια και αίσθημα σεβασμού στην Ιστορία μας, Εθελοντές Νοσηλευτικής και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Τρίπολης και Ε.Ε.Σ. Άργους και Εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ Τρίπολης συμμετείχαν στις εκδηλώσεις εορτασμού της 198ης Επετείου Αλώσεως της Τριπολιτσάς. Την παρέλαση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. […]