32 °C Argos, GR
28 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εσείς που ψάχνετε με όλους τους τρόπους για να ανεβάσετε το εισόδημά σας, σίγουρα μπορείτε να το κάνετε μέσα από τις μεγάλες ευκαιρίες που θα στρωθούν στο δρόμο σας.

[hfe_template id='397365']

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ευτυχώς μέσα σας έχετε πάρει τις καθοριστικές αποφάσεις για να λήξετε συνεργασίες και να φύγετε από καταστάσεις που δεν σας γεμίζουν την τσέπη, τόσο όσο εσείς αξίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε μέσα σε πολλές δράσεις, που όμως σας έχουν κουράσει και ψυχικά και σωματικά. Τώρα, με μια πιο ώριμη σκέψη, θα πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αυτή την επόμενη εβδομάδα και μέχρι ο Ηλιος να περάσει στην Παρθένο, εσείς θα καταφέρετε να δείτε πιο επισταμένα, όλες τις προτάσεις – συνεργασίες που σας έχουν προταθεί.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Με τον Ηλιο να φέρνει νέες δουλειές και επενδύσεις στο μονοπάτι σας, εσείς θα πρέπει να είστε άκρως προσεκτικοί και φειδωλοί σε όλα αυτά που θα απαντήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Χρήματα από μια πιο παλιά σας επαγγελματική δράση φέρνει ο Αύγουστος. Κάτι που σίγουρα θα σας ενισχύσει και σε όλα τα επόμενά σας σχέδια. Οι διακοπές είναι κοντά.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μην ανακοινώνετε ακόμη στον κύκλο σας αυτά που σχεδιάζετε να υλοποιήσετε στον οικονομικό τομέα. Πιθανόν και να υπάρχουν κάποιοι που σας ζηλεύουν. Ο σύντροφός σας σας υποστηρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Θα χρειαστεί να δώσετε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας και όλα αυτά που σας περιτριγυρίζουν, έτσι ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις χωρίς ρίσκο και χάσιμο ενέργειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Θα πρέπει αυτό το διάστημα να είστε πιο εγκρατείς σε αυτά που έχετε σκεφτεί. Από το φθινόπωρο και μετά όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα στην επαγγελματική πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Δεν χρειάζεται να είστε μέσα σε όλα. Ξέρετε τι θέλετε και αυτό θα πρέπει να κάνετε. Σίγουρα οι πολλές τρίτες προτάσεις πιθανόν και να σας αποπροσανατολίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ολος ο μήνας αυτός θα δώσει ευκαιρίες και ευκολίες έτσι ώστε την εργασία σας να την πάτε σε ένα άλλο, πιο ποιοτικό επίπεδο. Ενεργοποιηθείτε και οι ευκαιρίες θα έρθουν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι επενδύσεις και οι αγορές που θέλετε να κάνετε, καλύτερα να αναμένουν και μέχρι το κλίμα στη δουλειά σας να είναι απόλυτα ισορροπημένο. Δεν είστε εσείς για ίντριγκες.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα Σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 αναμένεται μεταβολή του καιρού. Βροχές θα εκδηλωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και τοπικά στη Βόρεια Κρήτη, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επηρεάσουν τα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, τις Σποράδες και τα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και κατά […]

Ματθαίος Γιωσαφάτ: Να γιατί τραβάς όλους τους προβληματικούς ανθρώπους…

Πόσες δεν έχουμε πει την περίφημη φράση «μα γιατί τραβάω όλους τους προβληματικούς;». Μάθετε λοιπόν τις βαθύτερες αιτίες των ερωτικών σας επιλογών. Συνήθως οι λόγοι που επικαλούμαστε για να εξηγήσουμε γιατί ερωτευτήκαμε ή και παντρευτήκαμε τον άνθρωπο που είναι δίπλα μας είναι προφανείς και κατανοητοί από το κοινωνικό πλαίσιο: ο χαρακτήρας, η μόρφωση, η εξωτερική […]

Follow by Email