14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μην κάνετε το κλασικό λάθος των συγκρίσεων. Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά και οι γύρω σας, που είναι σε αισθηματικές σχέσεις, δεν ξέρετε τι δυσκολίες μπορεί να κρύβουν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δείχνετε ότι είστε απόλυτα σίγουροι για την επανασύνδεση που έχει ζητήσει το πρώην ταίρι σας. Αυτή τη φορά όμως από την αρχή θέστε όλους τους όρους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Σαφώς και η νέα θέση της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει στο να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, είτε είστε μέσα σε σχέση είτε ακόμη σε μια συνειδητή μοναξιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αυτή η εποχή θα σας φέρει χρήμα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να τακτοποιήσετε, άρα δώστε χρόνο και προσοχή στην πρακτική πλευρά της ζωής σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μέχρι και τις 21/08 που ο Ηλιος θα σας κάνει όλα τα χατίρια, εσείς θα πρέπει να βρείτε λύσεις για όλα αυτά που ενοχλούν την τσέπη και την καρδιά σας. Ενεργοποιηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτού του ιδιαίτερου μήνα, όπου και θα καταφέρετε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Το ταίρι σας θα ακολουθήσει σε κάθε επόμενο βήμα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εσείς απλά χρειάζεστε ξεκούραση. Μέσα στο μήνα φροντίστε να ξεκλέψετε χρόνο και να κάνετε πράγματα που θα αποφορτίσουν το μυαλό σας. Οι φίλοι σας, σας υποστηρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει σε παλιότερους χρόνους. Τώρα είστε σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής σας, όπου η ποιότητα προέχει σε όλα. Κυνηγήστε περισσότερο την εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Σίγουρα έχετε και θα συνεχίσετε να έχετε προτάσεις για νέα σχέση. Μη βιαστείτε να δώσετε κάπου την καρδιά σας και πριν να υπάρχουν φυσικά και οι σωστές συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Κάποιος από τον περίγυρό σας, σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο. Είναι θέμα χρόνου και περιστάσεων να έχετε και μια εξομολόγηση. Μην αντιδράσετε όμως άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τίποτα από όλα αυτά που έχετε παλιότερα συζητήσει με το ταίρι σας ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να το λύσετε. Εκτακτο χρήμα σάς πλησιάζει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε ο ζωδιακός συνδυασμός που μπορεί να καταφέρει εύκολα μια επανασύνδεση αυτό το διάστημα, ή να ωθήσει πιο γρήγορα μια νέα γνωριμία σε ποιοτική σχέση.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Στο εδώλιο του Δικαστηρίου Ναυπλίου οι κατηγορούμενοι για τον φόνο ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους

Στα δικαστήρια Ναυπλίου οδηγήθηκαν την Τετάρτη (09/12) οι δυο κατηγορούμενοι που φέρονται να σκότωσαν μία γυναίκα 73 ετών έξω από το σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους, πριν από περίπου ένα χρόνο, προκειμένου να της αρπάξουν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό. Οι δύο δράστες 28 και 26 ετών παραδόθηκαν και δικάζονταν για το τραγικό […]

Απίστευτο: 42χρονος καταπλακώθηκε απο χώμα την ώρα που έσκαβε τάφους.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε υπάλληλο του κοιμητηρίου Rodwin Allicock, καθώς έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από το χώμα του τάφου που άνοιγε στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Ο 42χρονος άντρας παγιδεύτηκε κάτω από τον σωρό του χώματος, σε βάθος 2 μέτρων. Ο Allicock ήταν μέσα σε τάφο στο Washington Memorial Park […]