18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σημαντική ενημέρωση για το ΚΔΑΠ από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Αρχαίας Επιδαύρου

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε πως σε 2 ΜΕΡΕΣ ΛΗΓΕΙ η διορία δήλωσης ενδιαφέροντος για το Κ.Δ.Α.Π. !!

Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε λίγο την προσοχή πάνω σε αυτό το θέμα, γιατί είναι κρίμα να χαθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα από τον Δήμο μας και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τους γονείς, δηλαδή ΕΜΑΣ!

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε πως αυτό το πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΆΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, επιδοτείται από το κράτος, είναι πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Για την εγγραφή μας αρχικά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ (μπορούμε να τα προσκομίσουμε αργότερα όταν το πρόγραμμα εγκριθεί στο Δήμο μας). Για να εγκριθεί το πρόγραμμα από το κράτος για τον Δήμο μας, πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες εγγραφές, οι οποίες ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, αν δηλαδή κάποιος αλλάξει γνώμη και δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει το παιδί του το πρόγραμμα “ΚΔΑΠ” δεν θα έχει κυρώσεις. Αν όμως δεν κάνει τώρα την αίτηση δεν θα μπορεί μετά να μπει στο πρόγραμμα.

Το αίτημα γίνεται ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ των παιδιών με τους προσωπικούς της κωδικούς taxisnet. Και αυτό κάνει την διαδικασία ακόμη πιο εύκολη!!!! Το μόνο που πρέπει υποχρεωτικά να δώσετε τώρα είναι τα ΑΜΚΑ των παιδιών σας όταν αυτό σας ζητηθεί. Για όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που ζητάει πατάτε επόμενο μέχρι να γράψει κάποια στιγμή “●αποδέχομαι τους όρους” και “Υποβολή αίτησης”. Σας διαβεβαιώνουμε πως η διαδικασία είναι πολύ εύκολη!!!

Γι’αυτό σας καλούμε όσοι δεν έχετε κάνει ακόμα την αίτηση μην το αμελήσετε!!! Είναι κρίμα τα παιδιά μας να χάσουν ένα τόσο καλό πρόγραμμα για 5 λεπτά από το χρόνο μας, τόση ώρα θα χρειαστείτε για να υποβάλλετε την αίτηση!!!
Σας επαναλαμβάνουμε πως για να μπορέσει ο Δήμος να πάρει έγκριση από το κράτος και να το εφαρμόσει πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ.
Με εκτίμηση, τα μέλη του συλλόγου.

Περισσότερα Άρθρα

Πρόβα πανσελήνου απόψε στο Ναύπλιο

Το φεγγάρι εμφανίστηκε σχεδόν ολόγιομο πάνω από την πόλη του Ναυπλίου απόψε το βράδυ, στην τελευταία του… πρόβα πριν από την αυριανή πανσέληνο. Η Πανσέληνος του Σεπτέμβρη είναι γνωστή με πολλά ονόματα, ενώ το επικρατέστερο φαίνεται να είναι το «Corn Moon», «Πανσέληνος του καλαμποκιού». Το αποψινό φεγγάρι σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή […]

Η πυρκαγιά Ντίξι κατακαίει την Καλιφόρνια

Μια τεράστια πυρκαγιά που μαίνεται στην Καλιφόρνια τις τελευταίες ημέρες και η οποία έχει ήδη κατακάψει 770.000 στρέμματα βλάστησης έχει γίνει τόσο μεγάλη που έχει δημιουργήσει δικό της κλίμα, ένα γεγονός που αναμένεται να καταστήσει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των πυροσβεστών. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, 5.400 πυροσβέστες έχουν κινητοποιηθεί για να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά […]