12 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

«Μαϊμού» υπάλληλος της Δ.Ε.Η. ξάφρισε γριούλα

Ό,τι είχε και δεν είχε μια ηλικιωμένη, της τα άρπαξε ένας απατεώνας που χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων και ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος της Δ.Ε.Η., που τάχα θα επιδιόρθωνε βλάβη στον πίνακα παροχής ρεύματος.

Ο δράστης έπεισε την άτυχη ηλικιωμένη ότι υπήρχε κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα και την «συμβούλεψε» να βγάλει από το σπίτι όσα χρήματα και τιμαλφή είχε, δήθεν για να μην καούν. Η γριούλα τον πίστεψε και έβγαλε τα χρυσαφικά της και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, τα οποία ο «μαϊμού» τεχνικός άρπαξε και έγινε καπνός.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 6 Ιουλίου και εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο Έλληνας δράστης ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Περισσότερα Άρθρα

Στην Πελοπόννησο θα κατέληγαν επτά τόνοι αλλοιωμένων κρεάτων

Σημαντικό πλήγμα σε κύκλωμα παραγωγής και διάθεσης επικίνδυνων για την υγεία τροφίμων, το οποίο διέθετε προϊόντα σε πάνω από 50 νοσοκομεία, στρατόπεδα, σωφρονιστήρια, δομές φιλοξενίας ανηλίκων, δημοτικές επιχειρήσεις, δομές φιλοξενίας προσφύγων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ.λπ., κατάφεραν υπάλληλοι της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Πρόσφατα, στο πλαίσιο κοινής δράσης έρευνας, μεικτό κλιμάκιο ελεγκτών […]