19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στο Ναύπλιο συνεδρίασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης – Πρόεδρος ο Τάσος Κολιγκιώνης

Σε τακτική συνεδρίαση συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο της (Π.Ο.Σ.Δ.) σήμερα 02/08/2020 στην πόλη του Ναυπλίου,τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, παρουσία του Νομικού Συμβούλου της Π.Ο.Σ.Δ. κ. Άγγελου Πατρώνη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν αρκετά θέματα μεταξύ των οποίων ο αγωνιστικός σχεδιασμός για το τρέχον έτος, η συγκρότηση διεθνών αποστολών καθώς και η σύσταση επιτροπών και ομάδων εργασίας.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Δ. έχει ως εξής:

1)Πρόεδρος: Κολιγκιώνης Αναστάσιος
2)Αντιπρόεδρος: Κωνσταντινίδης Γεώργιος
3)Γεν.Γραμματέας: Κλιάφας Στυλιανός
4)Ταμίας: Μπουζιάνας Γεώργιος
5)Ειδικός Γραμματέας: Μπαίλη Ζωή
6)Έφορος: Κωλέττης Ανδρέας
7)Μέλος: Τσιαμπάζης Στέφανος

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός – Βατικανό: Προσφέρει «πλήρη άφεση αμαρτιών» σε πιστούς που έχουν νοσήσει

Η Καθολική Εκκλησία αποφάσισε σήμερα, υπό ορισμένους όρους, την “πλήρη άφεση αμαρτιών” στους πιστούς που έχουν πληγεί από την πανδημία της νόσου Covid-19, είτε είναι στο νοσοκομείο είτε στο σπίτι τους. Σύμφωνα με διάταγμα που δημοσιοποίησε σήμερα ένα από τα δικαστήρια του Βατικανού, η συγχώρεση αφορά και άλλους καθολικούς πιστούς: τους επαγγελματίες υγείας και τους συγγενείς που […]

Πράξη αγάπης και αλληλεγγύης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

  Το καλό παράδειγμα του Γ2 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους !!! Οι μαθητές και η δασκάλα κ. Ελένη Γαβρίλη του Γ2 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους έκαναν για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη πράξη συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για το κοινωνικό παντοπωλείο του σχολείου μας!