19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Νεκρός εντοπίστηκε 35χρονος ψαροντουφεκάς στο Πόρτο Ράφτη

Νεκρός εντοπίστηκε 35χρονος ψαροντουφεκάς στο Πόρτο Ράφτη

Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Ραφήνας και Μαρκόπουλου, για περιστατικό αγνοούμενου 35χρονου ημεδαπού υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή ν. “ΡΑΦΤΗΣ” στο Πόρτο Ράφτη.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο ιδιωτικά σκάφη, καθώς και ἐνα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δύο οχήματα πολιτικής προστασίας του Δήμου Μαρκόπουλου από ξηράς, ενώ στο σημείο μετέβησαν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιώτης δύτης.

Αρχικά εντοπίστηκε ο 35χρονος στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή και ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, από το κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι Αγίου Νικολάου, απ’ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα Άρθρα

Νοσηλεύονται ο γιος και η νύφη του 90χρονου που πέθανε στην Πτολεμαΐδα

Ο 90χρονος από την Δαμασκηνιά Βοΐου που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τα κρούσματα του κορωνοϊού, κατέληξε χθες αργά την νύκτα. Σε σοβαρή άλλα σταθερή κατάσταση νοσηλεύονται στο θάλαμο αρνητικής πίεσης, ο γιος του και σε λίγο καλύτερη κατάσταση η νύφη του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο 90χρονος είχε απευθυνθεί […]

Δήμος Ερμιονίδας: Ενημέρωση σχετικά με την απόδοση του Ειδικού Τέλους 1% από τις ΑΠΕ στους δικαιούχους

Ως συνέχεια της τελευταίας επιστολής του Δημάρχου Ερμιονίδας, προς τους αρμόδιους για την απόδοση του Ειδικού Τέλους ” 1% ” από τις ΑΠΕ στους δικαιούχους οικιακούς καταναλωτές , παραλάβαμε σήμερα ενημερωτικό e-mail βάση του οποίου προκύπτουν οι ωφελούμενες παροχές ανα Κοινότητα. Κοινότητα Διδύμων, 802  παροχές, Κοινότητα Θερμησία 739 παροχές, Κοινότητα Ηλιοκάστρου 344 παροχές.   Στην ακόλουθη […]