18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

27η συγκέντρωση Κλασσικής Μοτοσυκλέτας στο Δρέπανο Αργολίδας

Όπως κάθε Σεπτέμβριο έτσι και φέτος η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας και το Ducati Club Hellas 1990 καλωσορίζουν το φθινόπωρο με την γιορτή της μοτοσυκλέτας.

Η 27η συγκέντρωση κλασικής μοτοσυκλέτας και οι 21ες μελωδικές εξατμίσεις θα πραγματοποιηθούν 11- 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο Camping “Argolic Strand” στο Δρέπανο Αργολίδας.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει ρεμπέτικη – λαϊκή βραδιά, μοτοπαιχνίδια, Live, καλλιστεία μοτοσυκλετών, διαγωνισμός “Melody Pipes” και απονομές για να τιμηθούν όσοι διέπρεψαν.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Περισσότερα Άρθρα

Νέες δράσεις του «Ζήσε Αθλητικά» – Συζήτηση του Α. Γλυνιαδάκη με τους μαθητές του 11ου Δημ. Σχολείου Χαϊδαρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης

Από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου ξεκίνησε την Τρίτη 9 Ιουνίου η επόμενη φάση δράσεων του καινοτόμου προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά». Προσαρμοσμένο στις οδηγίες των επιστημόνων και στα υγειονομικά πρωτόκολλα, που δεν επιτρέπουν αυτοπρόσωπες επισκέψεις στα σχολεία, το «Ζήσε Αθλητικά» συνεχίζει δυναμικά και με ασφάλεια, πραγματοποιώντας τηλεδιασκέψεις με τους μαθητές! Την έναρξη αυτής […]

Δημήτρης Κωστούρος : Προλαμβάνω και προστατεύω!

Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλες και όλους. Η κατάσταση απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Ακολουθούμε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και γινόμαστε εμείς τα μάτια της Πυροσβεστικής μας παντού. Δεν κυκλοφορούμε σε δασικές περιοχές, δάση και αλσύλλια. Ειδοποιούμε έγκαιρα. Προλαμβάνω και προστατεύω! ΠΗΓΗ: facebook (Δημήτρης Κωστούρος)