18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Υγειονομική κάλυψη από το Ερυθρό Σταυρό Ναυπλίου στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο Αρχαίας Επιδαύρου

Κατόπιν της άμεσης ανταπόκρισης του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, στο αίτημα του Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού πλέον το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου καλύπτει υγειονομικά τον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου και το Μουσείο Αρχαίας Επιδαύρου.

Οι εθελοντές της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Τμήματος, μαζί με την Εκπαιδεύτρια, και οι εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ναυπλίου έχουν ήδη εγκατασταθεί σε χώρο που παραχωρήθηκε, διαμορφώθηκε και λειτουργεί ως Σταθμός Πρώτων Βοηθειών.

Θα δίνουν το παρών τόσο στον αρχαιολογικό χώρο όσο και στο Μουσείο τις καθημερινές αλλά και όποια Σαββατοκύριακα παρατηρείται μεγάλη επισκεψιμότητα, παρέχοντας Α΄ Βοήθειες όπου παραστεί ανάγκη.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου στο 22ο Αντάμωμα Χορευτικών στον Ωρωπό

Τα μέλη της Χορευτικής Ομάδας του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, αντάμωσαν ξανά για να χορέψουν και να γλεντήσουν παρέα, τηρώντας όλα τα μέτρα με ασφάλεια συμμετέχοντας στην άψογα διοργανωμένη εκδήλωση του Πολιτιστικού και Πνευματικού Συλλόγου Ωρωπού χθες Κυριακή 18 Ιουλίου.

Απάντηση Βορίδη σε Ανδριανό: Εξασφαλίστηκαν 14 εκ. ευρώ για την αποζημίωση των παραγωγών λαϊκών αγορών

Στην σχετική 5596/8-4-2020 ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη στήριξης των παραγωγών λαϊκών αγορών που επλήγησαν από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας απάντησε ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδης. Στην απάντηση μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Τη διαρκή και αδιάλειπτη […]