19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μετάβαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Ναυπλιέων με το myKEPlive

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων απόλυτα προσαρμοσμένος στις σύγχρονες απαιτήσεις και τις νέες ανάγκες, συνεχίζει τη μετάβασή του στον ψηφιακό μετασχηματισμό και εντάσσεται στην υπηρεσία myKEPlive.

Με το myKEPlive οι πολίτες πλέον έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ μέσω τηλεδιάσκεψης χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία.

Η ψηφιακή παροχή δεκάδων υπηρεσιών των ΚΕΠ διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών, ειδικά των συμπολιτών μας με αναπηρία, και βάζει τέλος σε δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού. Κάθε τέτοια πολιτική είναι μία ψηφίδα χειροπιαστής κοινωνικής φροντίδας.

Περισσότερα Άρθρα

Σήμερα είναι το Σάββατο του Λαζάρου

Πρόσωπο της Καινής Διαθήκης, φίλος και μαθητής του Χριστού, ο οποίος «ηγέρθη εκ νεκρών» προαναγγέλλοντας την Ανάσταση του Κυρίου. Το όνομα «Λάζαρος» είναι εξελληνισμένος τύπος του εβραϊκού Ελεάζαρ. Ο Λάζαρος, ο επονομαζόμενος Δίκαιος και Τετραήμερος, ήταν αδελφός της Μάρθας και της Μαρίας(η γυναίκα που άλειψε με μύρο τα πόδια του Ιησού λίγες ημέρες πριν από […]

Νέα Σμύρνη: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός για τον ξυλοδαρμό του 29χρονου φοιτητή

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός για τον ξυλοδαρμό του 29χρονου φοιτητή στην πλατεία της Νέας Σμύρνης την Κυριακή. Ο αστυνομικός βιντεοσκοπήθηκε να χτυπά φοιτητή με γκλοπ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης το μεσημέρι της Κυριακής ενώ ο 29χρονος φώναζε: «Πονάω».