18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για τον άκρατο εγωισμό σας. Σίγουρα έχετε περάσει δύσκολα σε παλιότερες σχέσεις, αλλά τώρα υπάρχει ένα αξιόλογο άτομο που σας πολιορκεί με όλους τους τρόπους.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Επισκέψεις από αγαπημένα σας άτομα να περιμένετε και μέσα σε αυτούς και μια γνώριμή σας φιγούρα, που στο παρελθόν είχατε μοιραστεί μια ιδιαίτερη ιστορία αγάπης και αληθινών συναισθημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ανοίξτε την καρδιά σας σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στη σχέση σας και θα δείτε ότι και το ταίρι σας θα συμφωνήσει. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε μια είδηση από το παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για καταστάσεις που δεν σας αφορούν και άμεσα. Ξέρετε ότι το πρόσωπο που αγαπάτε είναι μπλεγμένο και με άλλες πορείες, που ακόμη δεν γίνεται να ξεμπερδευτούν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν είστε τυχεροί στις επιλογές των ερωτικών συντρόφων γιατί απλά δεν χρησιμοποιείτε τη γνώση που έχετε αποκτήσει από παλιά σας λάθη. Κάντε ένα διάλειμμα και θα δείτε ότι όλα μπορείτε να τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί να έχετε τις επόμενες ημέρες κάποιο πλησίασμα από τα παλιά και ερωτικά σας δεδομένα. Κάποιος που δεν σας έχει ακόμη ξεπεράσει θέλει να σας μιλήσει με τις αλήθειες του και να δώσει αφορμές επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα μέσα στο 2ο δεκαήμερο του μήνα. Ξεχάστε ό,τι και αν έχει γίνει στο παρελθόν και ανοίξτε τα μάτια σας σε άτομα που θα σας πλησιάσουν και έχουν την ανάγκη να σας γνωρίσουν πιο προσωπικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ξέρετε ότι ο σύντροφός σας περνάει μια δύσκολη εποχή, με πολλά προβλήματα να τον πιέζουν από τον τομέα των οικονομικών του, αλλά και των παλιότερων οικογενειακών του υποχρεώσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και θα δείτε ότι το ταίρι σας θα ακολουθήσει. Είστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, που θα σας δώσουν και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εκπλήξεις έχει το ταίρι σας, καθώς μπορεί πια να φέρει τη γαλήνη στη σχέση σας, μακριά από δυσκολίες του παρελθόντος. Χρήματα που περιμένετε θα σας έρθουν σίγουρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν έχετε καταλάβει ότι από τον κύκλο σας υπάρχουν ήδη δύο άτομα που σας θέλουν ερωτικά. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο θα προκύψουν προσεγγίσεις που θα σας εντυπωσιάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι πιθανότητες που έχετε για να τα βρείτε και πάλι με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι πολλές και ήδη έχετε και κάποια νέα από τον κοινό φιλικό σας κύκλο.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρό 13χρονο κορίτσι στην Ηλεία

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πηνείας στην Ηλεία και ειδικότερα στη Βουλιαγμένη η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός κοριτσιού μόλις 13 ετών, το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του PatrisNews, το άτυχο κοριτσάκι, είχε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες και όπως φαίνεται, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ […]

ΕΛΜΕ Αργολίδας: Απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Αργολίδας σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αργολίδας διοργανώνουν απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείο Ναυπλίου) στις 11 το πρωί της 15ης Οκτωβρίου 2020 στα πλαίσια της 24 ωρης Απεργίας της ΑΔΕΔΥ με αιτήματα: 1)Τη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 2)Δημόσια δωρεάν Παιδεία με 15 μαθητές […]