20 °C Argos, GR
22 Μαΐου 2022

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για τον άκρατο εγωισμό σας. Σίγουρα έχετε περάσει δύσκολα σε παλιότερες σχέσεις, αλλά τώρα υπάρχει ένα αξιόλογο άτομο που σας πολιορκεί με όλους τους τρόπους.

[hfe_template id='397365']

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Επισκέψεις από αγαπημένα σας άτομα να περιμένετε και μέσα σε αυτούς και μια γνώριμή σας φιγούρα, που στο παρελθόν είχατε μοιραστεί μια ιδιαίτερη ιστορία αγάπης και αληθινών συναισθημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ανοίξτε την καρδιά σας σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στη σχέση σας και θα δείτε ότι και το ταίρι σας θα συμφωνήσει. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε μια είδηση από το παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για καταστάσεις που δεν σας αφορούν και άμεσα. Ξέρετε ότι το πρόσωπο που αγαπάτε είναι μπλεγμένο και με άλλες πορείες, που ακόμη δεν γίνεται να ξεμπερδευτούν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν είστε τυχεροί στις επιλογές των ερωτικών συντρόφων γιατί απλά δεν χρησιμοποιείτε τη γνώση που έχετε αποκτήσει από παλιά σας λάθη. Κάντε ένα διάλειμμα και θα δείτε ότι όλα μπορείτε να τα καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί να έχετε τις επόμενες ημέρες κάποιο πλησίασμα από τα παλιά και ερωτικά σας δεδομένα. Κάποιος που δεν σας έχει ακόμη ξεπεράσει θέλει να σας μιλήσει με τις αλήθειες του και να δώσει αφορμές επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα μέσα στο 2ο δεκαήμερο του μήνα. Ξεχάστε ό,τι και αν έχει γίνει στο παρελθόν και ανοίξτε τα μάτια σας σε άτομα που θα σας πλησιάσουν και έχουν την ανάγκη να σας γνωρίσουν πιο προσωπικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ξέρετε ότι ο σύντροφός σας περνάει μια δύσκολη εποχή, με πολλά προβλήματα να τον πιέζουν από τον τομέα των οικονομικών του, αλλά και των παλιότερων οικογενειακών του υποχρεώσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και θα δείτε ότι το ταίρι σας θα ακολουθήσει. Είστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, που θα σας δώσουν και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εκπλήξεις έχει το ταίρι σας, καθώς μπορεί πια να φέρει τη γαλήνη στη σχέση σας, μακριά από δυσκολίες του παρελθόντος. Χρήματα που περιμένετε θα σας έρθουν σίγουρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν έχετε καταλάβει ότι από τον κύκλο σας υπάρχουν ήδη δύο άτομα που σας θέλουν ερωτικά. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο θα προκύψουν προσεγγίσεις που θα σας εντυπωσιάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι πιθανότητες που έχετε για να τα βρείτε και πάλι με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι πολλές και ήδη έχετε και κάποια νέα από τον κοινό φιλικό σας κύκλο.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις ζημιές σε περίπτωση φυσικών καταστροφών

Από τη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι σε περίπτωση φυσικών καταστροφών η υπηρεσία της Περιφέρειας, δέχεται αιτήσεις μόνο από επιχειρήσεις που έχουν υποστεί ζημιές βάση της ισχύουσας Νομοθεσίας. Κατόπιν η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας μετά από τη συγκρότηση επιτροπών και τον έλεγχο και καταγραφή των ζημιών, αποστέλλει το πόρισμα μαζί με τις αιτήσεις […]

Η έφηβη κόρη μου θέλει να ολοκληρώσει τη σχέση της. Πώς μπορώ να τη συμβουλέψω;

Ερώτημα αναγνώστριας Η κόρη μου είναι 16,5 χρόνων, Β’ λυκείου. Έχει κάνει κάποιους δεσμούς με αγόρια της ηλικίας της, αλλά δεν έχει ολοκληρωμένες σχέσεις. Συνήθως οι σχέσεις της είναι σύντομες. Μέχρι 5 μήνες ήταν η μεγαλύτερη. Αυτό το διάστημα βγαίνει με ένα αγόρι, ένα χρόνο μεγαλύτερο, αλλά βλέπω από τις συζητήσεις μας ότι την απασχολεί […]

Follow by Email