20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στις φυλακές Ναυπλίου ο 34χρονος Πακιστανός για το έγκλημα στα Φιλιατρά

Στις φυλακές Ναυπλίου οδηγείται ο 34χρονος Πακιστανός, που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία 57χρονης την προηγούμενη εβδομάδα στη Γιόλακα Φιλιατρών.

Η απόφαση για την προφυλάκιση ήταν ομόφωνη, ενώ ο κατηγορούμενος ενέμεινε στην θέση του αρνούμενος κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Μετά την διαδικασία της απολογίας στην εισαγγελία Κυπαρισσίας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Αθανάσιος Πετρόπουλος, που είχε διοριστεί συνήγορος του 34χρονου από το δικαστήριο δήλωσε τα εξής:

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Ελλάδα: 98 νέοι θάνατοι και 594 διασωληνωμένοι

Ανακοινώθηκαν 1383 νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα (5/12) στην χώρα μας και 594 διασωληνωμένοι. Οι καταγεγραμμένοι θάνατοι λόγω του covid-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 98.Τα κρούσματα συνολικά στην Ελλάδα έχουν φθάσει συνολικά τα 114568. Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: «Σήμερα ανακοινώνουμε 1383 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις […]

Οκτάχρονο παιδί πέθανε από διφθερίτιδα στο Νοσοκομείο Παίδων – Η ασθένεια είχε εξαλειφθεί εδώ και 28 χρόνια!

Το περιστατικό της διφθερίτιδας κατεγράφη στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού και θύμα ήταν ένα παιδί ηλικίας 8 ετών. Η ασθένεια είχε εξαλειφθεί εδώ και 28 χρόνια! Σοκάρει και μόνο στο άκουσμά της, η είδηση ότι ένα παιδάκι μόλις 8 ετών έχασε την ζωή του από διφθερίτιδα. Μία ασθένεια που είχε εξαλειφθεί στην Ελλάδα, αλλά […]