19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Λαχειοφόρος αγορά για την στήριξη του συσσιτίου Ευαγγελίστριας από τον ΟΦΚΑΘ Βάσης Ναυπλίου

Λαχειοφόρο αγορά διοργανώνει ο ΟΦΚΑΘ Βάση Ναυπλίου για την οικονομική στήριξη του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου και την προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης.

Οι λαχνοί διατίθενται από τα μέλη του ΟΦΚΑΘ Βάσης Ναυπλίου ύστερα από επικοινωνία και το κόστος είναι 2 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υπεύθυνης του ΟΦΚΑΘ:

Κυριακή.. Και το ραντεβού μας με την κυρία Ανδριάνα μας.. Υπεύθυνη του γεύματος αγάπης του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας φυσικά και ήταν για ακόμη μια φορά ενδιαφέρον και ευχάριστο..

Γιατί το να μπαίνει στη ρουτίνα σου η προσφορά μόνο ευχάριστα συναισθήματα μπορεί να αποφέρει..

Η ομάδα λοιπόν της ΟΦΚΑΘ βάση Ναυπλίου σήμερα ήθελε να βάλει σε τάξη την Ιματιοθήκη.. Η οποία λειτουργεί καθημερινά κάθε απόγευμα 6-8 είναι ανοιχτή και περιμένει όποιο συμπολίτη μας έχει ανάγκη και όποιον θέλει να προσφέρει ρούχα που δεν χρησιμοποιεί πια…
Ρούχα για κάθε ηλικία και κάθε φύλο..

Όποιος θέλει και δεν μπορεί να τα μεταφέρει όπως έχω ξαναπεί… Μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στην ομάδα να έρθουμε σε συνεννόηση ώστε κάποιος από εμάς να τα πάει..

Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν επίσης στο συσσίτιο του ναού το οποίο φροντίζει για την καθημερινή σίτιση για πάνω από 150 συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη..

Μια μερίδα φαγητό και από τον καθένα μας λοιπόν μπορεί να προσφερθεί με την αγορά ενός λαχνού
της λαχειοφόρου που θα κληρώσει και όμορφα δώρα..

Το κόστος ειναι 2€ μόνο 2€..με την πρωτοβουλία και ευχαριστούμε και για την εμπιστοσύνη των λαχνών από τον Πατέρα Ελευθέριο Μίχο.

Τα μέλη μας διαθέτουν λαχνούς επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να αγοράσετε..

*Σε αυτόν τον αγώνα κανείς δεν περισσεύει *

Υπεύθυνη Βάσης Ναυπλίου ΟΦΚΑΘ
Παπαγεωργοπούλου Αθηνά

Περισσότερα Άρθρα

Αγώνας κλασσικών αυτοκινήτων στο Ναύπλιο

Η Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Α.Λ.Μ.Α 4Χ4 Ναυπλίου με την υποστήριξη του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων, διοργανώνει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 τον τελευταίο αγώνα κλασσικών αυτοκινήτων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Ο.Μ.Α.Ε., το “ARGOLIDA CLASIIC RALLY REGULARITY 2019”. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα είναι στο Ναύπλιο ενώ θα υπάρχει και μια στάση ανασυγκρότησης στην Παλαιά […]

Στο ψυχιατρείο για εξέταση η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια» που έριξε νερό στον Χαρδαλιά

Ύστερα από έντονο διάλογο που είχε με τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, εκείνος διέταξε τη νοσηλεία της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας στο ψυχιατρείο! Η γυναίκα, που χθες πέταξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά, οδηγήθηκε νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η παρουσιάστρια συνελήφθη χθες το απόγευμα, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. […]