21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Nafplio Action 2020: Αθλητικό διήμερο σε Τολό και Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) σε συνεργασία με την εταιρεία whynot διοργανώνουν στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοέμβριου 2020, την αθλητική εκδήλωση Nafplio Action 2020. Η αθλητική διοργάνωση περιλαμβάνει δύο sub-sports events.
Το Σαββάτου 31 Οκτωβρίου 2020 κολυμβητικούς και δρομικούς αγώνες στην περιοχή του Τολού με την ονομασία Tolo Swim-Run και την Κυριακή 1 Νοέμβριου 2020 αγώνες τριάθλου και aquathlon με την ονομασία Nafplio Triathlon.

Ο δήμος Ναυπλίεων δεν αποτελεί τυχαία έναν τουριστικό αλλά και αθλητικό προορισμό. Έχει αποδείξει ότι διαθέτει τόσο την εμπειρία όσο και τις υποδομές για την διοργάνωση ενός αξέχαστου αθλητικού 2ημέρου.

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση Ανδριανού με το Προεδρείο και μέλη του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε με το Προεδρείο και μέλη του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος λόγω των πολλαπλών εξωγενών προκλήσεων. Επίσης, ο κ. Ανδριανός ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για τις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις που εισήγαγε η Κυβέρνηση για τις ασφαλιστικές […]

Ταμειακές μηχανές: Αποσύρονται όσες δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ

Αποσύρονται έως την 31η Μαΐου οι ταμειακές μηχανές που έχουν λάβει άδειες καταλληλότητας με τις ΠΟΛ. 1234/2002 και 1135/2005 και δεν έχουν δυνατότητα διασύνδεσης online με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την αποστολή δεδομένων. Η σχετική απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, για την απόσυρση αυτών των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών (ΦΗΜ) αναμένεται […]