19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στο Φαρμακά

Στο όρος Φαρμακά λειτούργησε σήμερα ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος στον εορτάζοντα Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Ο Ναός αυτός βρίσκεται στις κατασκηνώσεις του Φαρμακά, οι οποίες τα τελευταία χρόνια παραχωρήθηκαν από το Δήμο Άργους-Μυκηνών, στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος.

Χτισμένες σε υψόμετρο 1050 μ. μέσα σ’ ένα θαυμάσιο ελατοδάσος, οι κατασκηνώσεις ανακαινίζονται μ΄όλες τις σύγχρονες και νόμιμες προδιαγραφές, ώστε το επόμενο καλοκαίρι να υποδεχθούν τα παιδιά της Αργολίδος.

Στη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, ο Αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Νίκος Γκαβούνος, και στο τέλος ο Μητροπολίτης τους ξενάγησε στο χώρο της κατασκήνωσης, τους μίλησε για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, τα σχέδια και τις προοπτικές που ανοίγονται για τα νέα παιδιά.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν έμειναν κατενθουσιασμένοι και ευχήθηκαν σύντομα τα έργα να ολοκληρωθούν ώστε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν το δικό τους χώρο, όπου θα ψυχαγωγούνται, και θα μαθαίνουν να ζουν κοινοτικά, μέσα στη χάρη και την αγκαλιά του Θεού.

Περισσότερα Άρθρα

Σκότωσαν με φόλες δύο αδέσποτα σκυλιά στην Κόρινθο

Σκότωσαν με φόλες δύο αδέσποτα σκυλιά στην Κόρινθο Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων, άγνωστοι έριξαν φόλες το βράδυ της Πέμπτης 15 Απριλίου στα σκυλιά που βρίσκονταν στον Συνοικισμό Κορίνθου. Μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί νεκρά δύο σκυλιά, ενώ οι κάτοικοι αναζητούν και τα υπόλοιπα. Πηγή: korinthostv.gr