21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Λαμβάνει διαστάσεις νέα πυρκαγιά στην Ηλεία

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ωλένη του Πύργου Ηλείας, στο χωριό Κλεινδιά, η οποία φαίνεται ότι παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή, ενώ δεν απειλείται, τουλάχιστον αυτή την ώρα, κατοικημένη περιοχή. Σημειώνεται, ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ένα τμήμα πεζοπόρου και δύο αεροσκάφη PZL, ενώ αναμένονται ακόμα Canadair και Erickson.

 

Με πληροφορίες από ilialive.gr, patrisnews.com

Περισσότερα Άρθρα

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (13.6.2020) το μεσημέρι, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για σωματική βλάβη. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθησαν δύο άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της […]

Έτοιμα φαρμακεία από τον Ε.Ε.Σ.’Αργους στα σχολεία

Με μεγάλη χαρά κλιμάκιο Εθελοντών Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ Άργους με την Εκπαιδεύτρια -Νοσηλεύτρια ,επισκέφτηκαν σχολικές μονάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και παραδόθηκαν έτοιμα τα σχολικά φαρμακεία. Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία αλλά και την αναγνώριση του πολύπλευρου ανθρωπιστικού έργου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους-Μυκηνών για την […]