20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πάμε θερινό σινεμά;

Το ΚΟΛΠΟ του ΑΙΩΝΑ στο Θερινό CINE VALIA Cinema Argos

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

Το κινηματογραφικό Casa de Papel είναι κλάσεις ανώτερο απ’ τη σειρά.

Με τον μόνιμο συνεργάτη του Γουίνογκραντ Ντιέγκο Περέτι και τον έμπειρο Γκιγιέρμο Φρανσέγια («Η Φαμίλια», «Το Αριστούργημά μου») στους δύο βασικούς ρόλους, το «Κόλπο του Αιώνα» γεμίζει ενέργεια και βρίσκει τέμπο χάρη στις απολαυστικά κωμικές πρωταγωνιστικές ερμηνείες του.

Ταυτόχρονα, γραφικοί μα απόλυτα αληθοφανείς χαρακτήρες, ισορροπία χιούμορ και σασπένς, αφηγηματικές εκπλήξεις που ζωηρεύουν την πλοκή (όπως τα σύντομα φλας μπακ), μαζί με μετρημένες σεναριακές ανατροπές δεν αφήνουν ούτε στιγμή αυτήν τη διασκεδαστική heist movie να γλιστρήσει στην κοινοτοπία.

Ακόμα και το ρομαντικό πνεύμα που τη διατρέχει (η Αργεντινή έχει υποφέρει πολλά από το τραπεζικό σύστημά της) υπονομεύεται διακριτικά από μια πικρή, πικάντικη ειρωνεία, την οποία επιβεβαιώνει κανείς αν θέλει να μάθει την εκτός οθόνης συνέχεια της αληθινής ιστορίας.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 

Περισσότερα Άρθρα

Βίντεο από τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Άλογα τρέχουν στα στενά και στην πλατεία για να σωθούν

Δραματική η κατάσταση στη Βαρυμπόμπη με τη φωτιά να καίει ανεξέλεγκτη. Πρωτοφανείς οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ με τουλάχιστον 20 άλογα από τους ιππικούς ομίλους της περιοχής να τρέχουν στα στενά αλλά και προς την πλατεία του οικισμού για να σωθούν από την φωτιά. ΠΗΓΗ