23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με νεκρό άντρα κοντά στη φωτιά στη Φιγαλεία Ηλείας

Συναγερμός σήμανε από τη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στη Φιγαλεία Ηλείας. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 29 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και αεροσκάφος.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, οι πυροσβέστες που έφτασαν πρώτοι στο σημείο εντόπισαν νεκρό έναν άντρα. Αν και αρχικά υπήρχε η εκτίμηση πως το περιστατικό σχετίζεται με την πυρκαγιά, τελικά νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του άντρα οφείλεται σε πτώση από άλογο και συνέπεσε χρονικά ο εντοπισμός του με τη φωτιά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα patrisnews.com, πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό, 55 ετών που είχε πάει στο χωριό του για διακοπές. Ο άτυχος 55χρονος είχε κάποια άλογα στην περιοχή που ξέσπασε η πυρκαγιά και μετέβη στο σημείο για να τα πάρει. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατός του, ακόμα διερευνώνται.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: patrisnews.com

Περισσότερα Άρθρα

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Αυτά είναι τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό: Κλείνουν τα ΚΑΠΗ – Χωρίς θεατές οι αθλητικές εκδηλώσεις

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη οι ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα υπάρχουν 7 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα. Τα 6 συνδέονται με τα ήδη επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ για το έβδομο κρούσμα η διαδικασία ιχνηλάτησης επαφών συνεχίζεται. Όλες […]

Μάτι: Οι πυροσβέστες μετρούσαν νεκρούς και ο Τσίπρας μιλούσε για εγκλωβισμένους!(videos)

Ηχητικά ντοκουμέντα παρουσίασε χθες ο ΣΚΑΪ: « Έχει νεκρούς, αλλά δεν τους ανακοινώνουν» ακούγεται η φωνή του πυροσβέστη που έχει καταγραφεί στον ασύρματο – Επιβεβαιώνεται η πλήρης κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού και η ύπαρξη πολιτικών παρεμβάσεων στις επιχειρησιακές αποφάσεις   Κι όμως, ενώ ο δείκτης του ρολογιού είχε κάνει αρκετούς κύκλους από την ώρα που […]