18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πνίγεται η Αργολίδα από την κάπνα της μεγάλης φωτιάς στις Κεχριές

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην Κορινθία, στην περιοχή Κεχριές, όπου εκκενώθηκαν οικισμοί. Η φωτιά ειναι τόσο μεγάλη που από την κάπνα έχει πνιγεί ολόκληρη η Αργολίδα ενώ όλη η ατμόσφαιρα έχει γεμίζει από τα αποκαΐδια της φωτιάς.

Είναι τόσο έντονη η κάπνα που έχει καλύψει μεγάλη περιοχή της Αργολίδας που κρύφτηκε ακόμα και ο ήλιος.

Έντονη είναι και η οσμή καμένου που δυσχερένει ακόμα και την αναπνοή και καλούνται οι ηλικιωμένοι να μην κυκλοφορούν καθώς τα αιωρούμενα σωματίδια μπορούν να τους προκαλέσουν αναπνευστικό πρόβλημα.

Περισσότερα Άρθρα

2 ακόμα υποψήφιοι στην ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Καλωσορίζουμε τον Ευάγγελο Μύλη πρώην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ανδρίτσας & συνταξιούχο ΟΣΕ, στην παραταξή μας “Αλλαγή Πορείας”. Καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές! Καλωσορίζουμε τον Νικόλαο Σκλαβούνο, παλιό γνώριμο της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού είχε διατελέσει πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σχινοχωρίου, στην παραταξή μας “Αλλαγή Πορείας”. Καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!

Μέσα από την φωτογραφία η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την κατάργηση των πλαστικών

Τέλος στα πλαστικά μίας χρήσης! Νέα Δράση Ευαισθητοποίησης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. “Τέλος στα πλαστικά μίας χρήσης!” Καλούμε τους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείου του Δήμου να στείλουν μήνυμα μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας (χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους), είτε με είδη πολλαπλών χρήσεων, είτε με πρακτικές που […]