17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Αναζητείται μοτοσικλετιστής που τραυμάτισε και εγκατέλειψε μία γυναίκα και ένα κορίτσι 8 ετών

Τον οδηγό μίας δίκυκλης μηχανής, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, τραυμάτισε και εγκατέλειψε μία γυναίκα και ένα οκτάχρονο κορίτσι, αναζητούν οι άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Πατρών.

Ειδικότερα, κατά την αστυνομία, ο οδηγός της δίκυκλης μηχανής παρέσυρε τη γυναίκα και το οκτάχρονο κορίτσι τη στιγμή που προχωρούσαν πάνω σε διάβαση πεζών επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, αφήνοντας τις δύο τραυματίες αβοήθητες.

Η γυναίκα και το παιδί διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

Περισσότερα Άρθρα

Ομιλία του Απόστολου Πιερρή για την “Πρωτοϊστορία του Δωρικού Άργους”

Αύριο, Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου 2023 και ώρα 8 μ.μ., στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» θα γίνει η συνάντηση του κύκλου ομιλιών για την σημασία του Άργους στην πολιτισμική ταυτότητα και την ιστορική εξέλιξη του Ελληνισμού κατά τους αρχαίους χρόνους. Το θέμα είναι : “Πρωτοϊστορία του ∆ωρικού Άργους Πολιτειακές Προσαρμογές, Πολιτισμικός Άξονας […]

Πυρκαγιά σε κατάστημα στο Ναύπλιο

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής απόψε το βράδυ στο Ναύπλιο για πυρκαγιά με έντονη μυρωδιά καμένου πλαστικού στην οδό Ασκληπιού. Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σε κατάστημα με εξοπλισμό επιχειρήσεων ειδών εστίασης εκδηλώθηκε, πιθανόν από βραχυκύκλωμα, φωτιά στον εσωτερικό του χώρο. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική Ναυπλίου με 3 οχήματα και 6 άνδρες , ενώ […]