19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ενίσχυση του έργου του Ιδρύματος Γεωργία Σαμαρζή “Πολιτεία Αγάπης”

Το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ», έδωσε τρόφιμα στις οικογένειες που φροντίζει μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες. Κρατώντας τις αποστάσεις και παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις τακτοποίησε τα τρόφιμα και τα παρέδωσε στους συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που γεμίζετε τα καλάθια μας και μας ενισχύετε σε κάθε φορά που δεν έχουμε τίποτα να δώσουμε, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.

Ευχαριστούμε επίσης ανώνυμο κύριο που κατέθεσε χρήματα στο super market ΣΚΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Άρια , ύψους 2.500€, για να αγοραστούν τρόφιμα ίσης αξίας.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος π. Ραφαήλ Βουγιούκας τον ευχαρίστησε προσωπικά για την προσφορά του, δεδομένου ότι ο ίδιος αναγνωρίζει το έργο και τον αγώνα που γίνεται προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες αυτών των οικογενειών.

Όλο το Διοικητικό συμβούλιο τον ευχαριστεί θερμά και σέβεται την επιθυμία του να μείνει ανώνυμος.

Καλούμε όποιον θέλει να δωρίσει στο Ίδρυμα να καλέσει στο τηλέφωνο:

+0030 690 85 63 692

Δ.Σ. ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
Ειδική Γραμματεία Φιλανθρωπίας

Περισσότερα Άρθρα

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας άλλαξε τα δεδομένα

(Σχόλιο της Σωτηρίας Παπαδοπούλου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) Στη σύσκεψη που έγινε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιο, με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους της Αργολίδας, ένα ήταν κοινά αποδεκτό. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Βαγγέλης Πιπέρης τους έχει αφήσει όλους ικανοποιημένους δεδομένων των συνθηκών. Βέβαια έκπληξη μας προκαλεί το σοκ που υπέστη ο Υπουργός […]

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων SAVATE BOXING – Επιτυχίες από τους αθλητές/τριες της “Lykourgos Spartan Fighters Academy”

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Savate που διεξήχθη στην Σλοβενία μεταξύ 21-25 Ιουνίου την Εθνική ομάδα εκπροσώπησαν αθλητές και αθλήτριες “Lykourgos Spartan Fighters Academy” από την ιστορική Σπάρτη. Μάλιστα κατάφεραν σημαντικές διακρίσεις για τη χώρα μας τιμώντας παράλληλα και την πόλη της Σπάρτης. Δείτε αναλυτικά: ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ασημένιο μετάλλιο ΚΑΤΟΥΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ χάλκινο μετάλλιο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ χάλκινο […]