19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον 41χρονο ψαρά που αγνοείται στα Ίσθμια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από δύο σκάφη του λιμενικού και δύτες της Ειδικής Ομάδας του Σώματος για τον εντοπισμό και διάσωση αυτοδύτη ο οποίος αγνοείτο από τις πρώτες απογευματινές ώρες της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού ο 41χρονος από την Αμαλιάδα είχε πάει μόνος για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή Κάτω Αλμυρής – Σιδερώνα Ίσθμιων.

Το γεγονός όμως ότι δεν επέστρεψε έγκαιρα σπίτι ανησύχησε τους συγγενείς του οι οποίοι ενημέρωσαν το λιμενικό για την εξαφάνισή του.

 

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Πλαστικής Σακούλας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Πλαστικής Σακούλας (International Plastic Bag Free Day ) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Ιουλίου, με πρωτοβουλία οικολογικών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές ο εορτασμός παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για να διαχυθεί το μήνυμα ότι ένας κόσμος χωρίς πλαστικές σακούλες είναι εφικτός. Η πλαστική σακούλα στην Ελλάδα […]

«Στο τραπέζι και ο περιορισμός στις μετακινήσεις»

Τι ανέφερε ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας Θεοκλής Ζαούτης «Όλα είναι στο τραπέζι, ακόμα και περιορισμός στις μετακινήσεις, εκτός του οριζόντιου λοκντάουν» ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας Θεοκλής Ζαούτης ερωτηθείς για τις αυξήσεις των κρουσμάτων. «Θα αυξηθούν τα κρούσματα, δεν ξέρω αν έχει ξεφύγει η επιδημία όμως. Η πορεία θα κριθεί στις […]