20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ : 131η τακτική εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη στη Νέα Κίο

Σας καλούμε στην 131η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 από τις 5:00 έως τις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή”.

Για την αιμοδοσία είναι απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α σας. Οι αιμοληψίες γίνονται από το Τμήμα Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Άργους / Γ.Ν. Αργολίδας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί…

«Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.»

 

Περισσότερα Άρθρα

Εορτασμός της Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων», σε κεντρική εκδήλωση στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Αθήνα, Λ. Μεσογείων 96), παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος. Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος, με […]

Ανανεώνεται ο στόλος του Τομέα Καθαριότητας Δήμου Άργους Μυκηνών

Εκσυγχρονιζόμαστε! Ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει ως στόχο την αντικατάσταση των παλαιών κοστοβόρων απορριμματοφόρων και μηχανημάτων ώστε με σύγχρονο στόλο να μπορεί να προσφέρει ο Τομέας Καθαριότητας τις υπηρεσίες του καλύτερα και ασφαλέστερα προς όφελος των πολιτών. Η αρχή έγινε με την έλευση Νέας Αρπάγης ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών. Προχωράμε για έναν πιο καθαρό δήμο! […]