18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σήκωσε το πολυπόθητο τρόπαιο του Πρωταθλητή η Κορωνίδα Κοιλάδας

Η στιγμή που περίμεναν 48 ολόκληρα χρόνια στην Κορωνίδα Κοιλάδας , οι κόποι μιας σπουδαίας σεζόν ανταμείφθηκαν, με τον Παναγιώτη Μέγα να σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή και να δίνει το έναυσμα για την έναρξη των πανηγυρισμών.

Ένα ατελείωτο πάρτι στήθηκε στο γήπεδο της Κοιλάδας , με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και τους φιλάθλους της Κορωνίδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η τελετή της απονομής του κυπέλλου του πρωταθλητή πραγματοποιήθηκε μπροστά από την εξέδρα του γηπέδου , με τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους να γίνονται «ένα» .
Το χρονικό της γιορτής
Πριν από την απονομή του κυπέλλου πραγματοποιήθηκε ένας δεκαπεντάλεπτος αγώνας των ομάδων υποδομής της Κορωνίδας .
Στην συνέχεια δόθηκαν έπαινοι σε παλαιούς πρόεδρους , παρόντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας .
Η εκδήλωση μπήκε στην τελική της ευθεία με την είσοδο των επισήμων που θα έκαναν την απονομή. Αυτοί ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Μαλτέζος και Αναστάσιος Γανώσης, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοιλάδας Σταύρος Μπασακιώτης, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Φράγχθι» Δήμητρα Γκιώνη και ο πρόεδρος του Αλιευτικού Συλλόγου Κοιλάδας Βασίλης Ηλιού.
Μεγάλος απών της βραδιάς ήταν ο Παναγιώτης Ηλιού ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος και γενικός αρχηγός της ομάδας . Λόγοι υγείας δεν του επέτρεψαν να βρισκόταν στην εκδήλωση.
Η φιέστα ξεκίνησε με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν τα μετάλλιά τους και στο τέλος όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βασίλης Σιδέρης έκανε την απονομή και ο Παναγιώτης Μέγας σήκωσε το τρόπαιο «βάζοντας» φωτιά στο γήπεδο της Κοιλάδας.
Το πάρτι μόλις είχε ξεκινήσει με διάφορες μουσικές υποκρούσεις και να φωταγωγείτε από δεκάδες βεγγαλικά και η συνέχεια δόθηκε στην κεντρική πλατεία της Κοιλάδας.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και αναλυτικό ρεπορτάζ στο sport-ermionida.blogspot.com

Περισσότερα Άρθρα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για τον Νικόλαο Σγούρδο

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (αρ. απόφασης 573/2023) To Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, στην αγγελία του θανάτου του Ιατρού Νικολάου Σγούρδου, σημαντικού επιστήμονα, καλού οικογενειάρχη και εξαιρετικού ανθρώπου, με ιδιαίτερη κοινωνική και πολιτική δράση, πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου Τρίπολης, αποφασίζει ομόφωνα: Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του εκλεκτού συμπολίτη, πρώην Δημοτικούκαι Νομαρχιακού Συμβούλου, […]

Εξιχνίαση κλοπής στην Αρκαδία, συλλήψεις στην Κορινθία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ   Εξιχνίαση μία (1) περίπτωση κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 19.1.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονης αλλοδαπής, για κλοπή.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   […]