19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δωρεάν σεμινάριο από το Επιμελητήριο Αργολίδας για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον Covid-19

Το Επιμελητήριο Αργολίδας προσκαλεί τα μέλη του στο Δωρεάν online σεμινάριο Online Course: «Πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα προληπτικά μέτρα υγειονομικών πρωτοκόλλων σε σχέση με τον COVID-19» για τα υγειονομικά πρωτόκολλα , σύμφωνα με την ΚΥΑ « Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορoνοϊού COVID-19» Α.Π. 1881/29.5.2020.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις επισιτιστικού κλάδου, εστιατόρια, καφέ, μπαρ ,τουριστικών καταλυμάτων, ενοικιαζομένων δωματίων, διαμερισμάτων, τουριστικών κατοικιών της Αργολίδας, σε τουριστικά και ναυλομεσιτικά γραφεία, τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εκμίσθωσης μοτοσικλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων .

Στο πέρας της παρακολούθησης οι επιχειρήσεις θα λάβουν σχετικό ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και εισηγητή τον κ. Γιάννη Κακό , Τεχνολόγο Τροφίμων και Ποτών Msc, Εισηγητή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ.

Ημερομηνία διεξαγωγής : Τρίτη 21/07/2020 και ώρα 18:00 – 20:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακολουθώντας το σύνδεσμο : https://forms.gle/Hs2kqvvktAh4jcc2A μέχρι την Κυριακή 19 Ιουλίου προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόκληση για την είσοδό τους στο ΖΟΟΜ .

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

Περισσότερα Άρθρα

Τα προβλήματα των εμπόρων έθεσε ο Αντώνης Καλοθέου στην γενική συνέλευση της ΕΣΕΕ

Ο Αντώνης Καλοθέου παρευρέθηκε στην γενική συνέλευση της ΕΣΕΕ εκπροσωπώντας τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους και την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ( ΟΕΣΠ&ΝΔΕ) . Στο ολιγόλεπτο χρόνο που του δόθηκε ,μίλησε για τα κυριότερα προβλήματα των Εμπόρων Συναδέλφων . Περιληπτικά τα θέματα : Εκπτώσεις προσφορές  Κατάργηση του νόμου Γιακουμάτου που μας αναγκάζει να γίνονται προσφορές όλο τον χρόνο […]

Με δωρεάν ασύρματο Ίντερνετ εξοπλίζεται το κάστρο του Παλαμηδίου

Δωρεάν ασύρματο Internet θα είναι πλέον διαθέσιμο στους επισκέπτες πολύ σημαντικών αρχαιολογικών χώρων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με την COSMOTE για την παροχή δωρεάν WiFi σε μεγάλους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας. Με την επέκταση του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στα δύο μέρη, έχουν επιλεγεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και […]