19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σεμινάριο από το Επιμελητήριο Αργολίδας για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον covid-19

 

Το Επιμελητήριο Αργολίδας προσκαλεί  τα  μέλη  του στο Δωρεάν  online σεμινάριο Online Course: «Πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα  προληπτικά μέτρα  υγειονομικών  πρωτοκόλλων σε σχέση  με τον  COVID-19» για τα  υγειονομικά πρωτόκολλα  , σύμφωνα με την ΚΥΑ  « Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων  έναντι  του  κορωνοϊού COVID-19»  Α.Π. 1881/29.5.2020.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις επισιτιστικού κλάδου, εστιατόρια, καφέ,  μπαρ ,τουριστικών καταλυμάτων, ενοικιαζομένων δωματίωνδιαμερισμάτων, τουριστικών κατοικιών της Αργολίδαςσε τουριστικά και ναυλομεσιτικά γραφεία, τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εκμίσθωσης μοτοσικλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων .

Στο πέρας της παρακολούθησης οι επιχειρήσεις θα λάβουν σχετικό  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)  και εισηγητή τον κ. Γιάννη Κακό , Τεχνολόγο Τροφίμων και Ποτών Msc, Εισηγητή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ .

Ημερομηνία  διεξαγωγής  :   Τρίτη    21/07/2020  και   ώρα     18:00 – 20:00.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να δηλώσουν συμμετοχή  ακολουθώντας  το σύνδεσμο  : https://forms.gle/Hs2kqvvktAh4jcc2A μέχρι  την  Κυριακή  19 Ιουλίου  προκειμένου  να ενημερωθούν  για τη  διαδικασία  συμμετοχής  και  να λάβουν  τη  σχετική  πρόκληση  για  την  είσοδό  τους  στο  ΖΟΟΜ .

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

 

                                                               Ο Πρόεδρος

                                                       

                                                           Φώτιος Δαμούλος              

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλη Παρασκευή: Η Αποκαθήλωση, ο Επιτάφιος και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευυής, αρχικά ψάλλονται οι Μεγάλες Ώρες, που περιέχουν ψαλμούς, τροπάρια, Αποστόλους, Ευαγγέλια και Ευχές. Στη συνέχεια ψάλλεται ο Εσπερινός της Μεγάλης Παρασκευής και γίνεται η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου. Ακολούθως, τοποθετείται στο Ιερό Κουβούκλιο ένα ύφασμα, πάνω στο οποίο έχει κεντηθεί ή ζωγραφιστεί ο Κύριος, νεκρός. Το ύφασμα αυτό λέγεται Επιτάφιος. Το […]

Νεκρός 75χρονος αγρότης στο Αγρίνιο – Τον παρέσυρε η φρέζα που οδηγούσε

Νεκρός 75χρονος αγρότης στο Αγρίνιο Ένας 75χρονος αγρότης τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια εργασιών που έκανε στο χωράφι του στη θέση Λεύκα, σήμερα το μεσημέρι (24.02.2021). Ήταν γύρω στη 1:30 στο Αγρίνιο όταν ο 75χρονος που δούλευε πάνω στο τρακτέρ του έχασε ξαφνικά την ισορροπία του και έπεσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Karvasaras, κατά την […]