17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δεν κάνει ένσταση η ΑΕΚ – «Δεν αλλάζουμε τα πιστεύω μας» αναφέρει η «Ένωση»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ασκήσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ηθική της ομάδας είναι πάνω απ’ όλα και δε μπαίνει σε καμία ζυγαριά!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα ένστασης, που έχει βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ, εναντίον του κύρους του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ.

Η πρωτοφανής περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής δώδεκα ποδοσφαιριστών του αντιπάλου μας, λόγω μη ανανέωσης των Δελτίων Υγείας (ειδικά αυτήν την εποχή) και η δεδομένη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League, αν προχωρούσαμε σε ένσταση, δεν αλλάζει τα πιστεύω μας.

Ποτέ καμία διαπραγμάτευση, κανένα βαθμολογικό ή οικονομικό όφελος, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας εκτρέψει από το δρόμο τον οποίο ακολουθούμε απαρέγκλιτα επί σχεδόν έναν αιώνα.

Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου.

Ο συγκεκριμένος λόγος ένστασης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον αξιακό κώδικα της ΑΕΚ! Η ηθική της ομάδας μας είναι πάνω απ’ όλα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά!

Η διαφορετικότητά της υποστηρίζεται με κόστος και με ξεκάθαρες αποφάσεις, που δίνουν προς όλους τις κατάλληλες και τις πλέον αποστομωτικές απαντήσεις.

Η παράδοξη για πολλούς απόφασή μας, που έρχεται κόντρα στα ήθη που επικρατούν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας ειδικά τον τελευταίο καιρό, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και υπερηφάνειας όχι μόνο των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το μικρό δικό μας βήμα, θα εξελιχθεί σε άλμα προς τη συνολική αλλαγή κατεύθυνσης του ποδοσφαίρου μας».

 

Περισσότερα Άρθρα

Διαδικτυακό Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου

Το πρώτο διαδικτυακό πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου είναι γεγονός και πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιανουαρίου. Σκοπός των αγώνων είναι η επαφή των αθλητών με το άθλημα και να τους δοθεί η δυνατότητα έστω και διαδικτυακά να κάνουν παρουσίαση τη σκιαμαχία τους έως ότου η πολιτεία να επιτρέψει τις προπονήσεις […]

Κορονοϊός: Lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Η επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης λόγω του κορονοϊού στη χώρα και τα νέα μέτρα που αναμένεται να λάβει η κυβέρνηση, φέρνουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό προ ενός ολικού lock down. Ηδη οι αθλητικές ομοσπονδίες ανακοινώνουν η μία μετά την άλλη αναστολή των πρωταθλημάτων τους, συνολικά ή μεγάλου μέρους αυτών, κάτι που καθώς φαίνεται δεν πρόκειται να […]