17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νέα ρύθμιση οφειλών από τη ΔΕΥΑ Ναυπλίου από 12 σε 60 δόσεις και μείωση της προκαταβολής

Αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία και κατανόηση τη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία διέρχονται όλα τα νοικοκυριά, η ΔΕΥΑΝ σας δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης σε δόσεις των ανεξόφλητων λογαριασμών σας.

Η νέα ρύθμιση οφειλών από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. από 12 σε 60 δόσεις και μείωση της προκαταβολής από 20% σε 5%. Επιπλέον δίνεται έμφαση στις ευπαθείς ομάδες όπου για τους συμπολίτες μας ο μέγιστος αριθμός δόσεων είναι εκατόν είκοσι (120) και προκαταβολή 0%.

Διαβάστε εδώ τη σχετική ρύθμιση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στα τηλ. 2752028976, 2752024167 ή να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Τροπικών Δασών

Η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Τροπικών Δασών γιορτάστηκε στις 22 Ιουνίου 2017 με πρωτοβουλία της «Συνεργασίας για τα Τροπικά Δάση» («Rainforest Partnership») ως μια συνεργατική προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση και την ενθάρρυνση της δράσης σχετικά με την προστασία των τροπικών δασών του κόσμου. Έκτοτε γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Ιουνίου. Η Rainforest Partnership είναι μια διεθνής […]

ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: Δύο ακόμα υποψηφιότητες

Καλωσορίζω δύο ακόμα μέλη στην παράταξη μας, τον Κώστα Μαντζαβράκο, Αγρότη και τον Σταύρο Ν. Λυκουρέτζο, Φοιτητή Γεωπονικής, τoυς εύχομαι καλή επιτυχία. Δημήτρης Ορφανός Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων