18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καταργείται το νηπιαγωγείο Σχινοχωρίου με υπουργική απόφαση

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση των υφυπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων που αφορά τους υποβιβασμούς, τις καταργήσεις και τις συγχωνεύσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2020 – 2021.

Σε ότι αφορά την Αργολίδα αποφασίστηκε η κατάργηση του Νηπιαγωγείου Σχινοχωρίου. Αποφάσεις για καταργήσεις και συγχωνεύσεις έχουν παρθεί και για άλλα νηπιαγωγεία και δημοτικά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), καταργούνται 26 Σχολικές Μονάδες, συγχωνεύονται 33 Σχολικές Μονάδες και υποβιβάζονται 53 Σχολικές Μονάδες.

Να σημειωθεί ότι από την ΚΥΑ προκαλείται για τη μεταφορά μαθητών δαπάνη επί των προϋπολογισμών των Περιφερειών για το τρέχον και για καθένα από τα επόμενα οικονομικά έτη, όπως αναλυτικότερα οι δαπάνες των Περιφερειών αναλύονται στο σημείο 32 της ΚΥΑ (σελ. 28116 του ΦΕΚ).

Τα σχολεία που καταργούνται:

 

Τα σχολέια που συγχωνεύονται:

 

Περισσότερα Άρθρα

Αυτά είναι τα μέλη της Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σύμφωνα με τον κανονισμό εξελέγησαν τα μέλη της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και έχουν ως εξής: Γκιολής, Μαντζούνης, Σαρδέλης, Νικολάκου, Πετρίτσης, Μποζίκης, Μπουντρούκας και Οικονόμου και μαζί με τους τρεις που θα ορίσει ο Περιφερειάρχης (τον πρόεδρο και δυο Αντιπεριφερειάρχες) θα ολοκληρωθεί η επιτροπή.  

Ζητείται Sales Promoter/Brand Ambassador (Άργος – Ναύπλιο)

«Ανήκουν στα δυνατά σου σημεία η επικοινωνία και οι πωλήσεις; Σε ενδιαφέρει η συνεχής εξέλιξη και η εργασία σε ένα υγιές και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον; Στείλε μας τώρα το βιογραφικό σου!» Η WEST A.E., εταιρεία παροχής υπηρεσιών Sales & Marketing με δραστηριότητα από το 1994 και πανελλαδική εμβέλεια συνεργαζόμενη με Πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρείες που […]