14 °C Argos, GR
1 Δεκεμβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου

 

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Από τη νέα εβδομάδα θα είστε πιο ανεβασμένοι στην ψυχολογία σας. Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή παύει οριστικά και σας δίνει ευκαιρίες για αλλαγή σε εργασία και προσωπική ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η νοοτροπία του συντρόφου σας έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Αυτό μπορείτε ευθέως πια να το συζητήσετε και μαζί να βρείτε τις λύσεις που θα σας ανανεώσουν σαν ζευγάρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω χρόνο και παρουσία στη σχέση σας. Εχουν δημιουργηθεί πολλά ζητήματα και πρέπει να βρεθούν οι λύσεις που θα είναι και από τους δυο σας αποδεκτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Από τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν σε εργασία και κοινωνική ζωή, ελάχιστα είναι αυτά που μπορούν να συμβαδίσουν με τη δική σας φιλοσοφία. Ισως έτσι να είναι καλύτερα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν θα χρειαστεί να αναμείνετε για πολύ ακόμη τα νέα από το άτομο που αγαπάτε. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα θα συναντηθείτε και πολλές από τις απορίες σας θα λυθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι όποιες αποφάσεις παρθούν με τον άνθρωπό σας θα είναι επιτέλους και οι μόνιμες. Μπορείτε τώρα να βάλετε σε μια σειρά όλα τα σχέδια που έχετε για το υπόλοιπο καλοκαίρι.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Καλέσματα και προσκλήσεις θα έχετε και μάλιστα πολλές από τον πρώην σας, που ακόμη δεν έχει καταφέρει να σας ξεπεράσει. Ωστόσο εσείς κρατήστε χαμηλό προφίλ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Η εύνοια του σύμπαντος είναι και θα συνεχίσει να είναι για τον υπόλοιπο Ιούλιο πάνω στο ζώδιό σας. Εσείς ενεργοποιηθείτε και κυνηγήστε τις προσωπικές σας υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι νέες γνωριμίες, που έχουν έρθει στο μονοπάτι σας, σίγουρα σας έχουν δελεάσει σε μέγιστο βαθμό. Εσείς που ακόμη είστε μόνοι πιθανόν και να βρείτε μια νέα ερωτική παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Πολλά αυτά που θέλει να σας αποκαλύψει το συντροφικό σας έτερο. Είστε από τα ζώδια που μέσα στον Ιούλιο θα πάρετε και τις καταλυτικές αποφάσεις για συγκατοίκηση – γάμο – απογόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν μπορείτε έτσι εύκολα να συγχωρέσετε αυτά που έγιναν. Μπορείτε όμως να ακούσετε τι έχει να σας πει το πρώην ταίρι σας και ανάλογα να δώσετε απαντήσεις!

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα μια τυχαία συνάντηση με μια πιο παλιά σας αισθηματική ιστορία θα αναζωπυρωθεί. Σίγουρα αυτήν τη φορά βάλτε τα όρια και τους όρους σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Το συντροφικό σας έτερο θέλει να σας μιλήσει για κάποια ζητήματα που πρέπει άμεσα να βελτιωθούν μέσα στο δεσμό σας, έτσι ώστε να είστε μεταξύ σας πολύ καλύτερα. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Η αναμονή σας θα λάβει τέλος. Υπάρχουν πολλές και ευχάριστες ανατροπές αυτό το Σαββατοκύριακο 07-08/08, που σίγουρα θα ενισχύσουν […]

Εθνικό πένθος για τη Φώφη Γεννηματά σε όλη τη χώρα – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

H τελευταία πράξη του εθνικού πένθους για τη Φώφη Γεννηματά λαμβάνει χώρα σήμερα στη Μητρόπολη και στο Α’ Νεκροταφείο. Η οικογένεια της, οι συνεργάτες, οι φίλοι, τα ηγετικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής μαζί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας αλλά και απλοί πολίτες πρόκειται να παραστούν στη εξόδιο ακολουθία για τη Φώφη Γεννηματά, συνοδεύοντας τη γενναία […]