17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

3 έως 30 Αυγούστου η έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο – Πρόσκληση προς τα μέλη της ΕΣΛΑ

Από 3 έως 30 Αυγούστου 2020 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια έκθεση βιβλίου σε συνεργασία ΠΟΕΒ, Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ  Ναυπλίου και Δήμου Ναυπλιέων.

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας όπως κάθε χρόνο συμμετέχει με το δικό της περίπτερο (διαχείριση κ. Νίκη Μαρίνη).

Παρακαλούνται τα μέλη να προετοιμάσουν τη συμμετοχή τους.

Με 2η ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α.

Σταϊκοπούλου 52, Ναύπλιο, Τ.Κ.21100
Facebook: Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας
Email: logotexnesarg@hotmail.com

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Δυο ευρώ και μισή ώρα

«Μα καλά, δεν ντράπηκε αυτός ο Κασσελάκης να πει ότι δεν ζητά τίποτα περισσότερο από τους πολίτες πέραν μισής ώρας από την Κυριακή τους για να πάνε να τον ψηφίσουν; Έτσι έγινε πια η αριστερά; Να ζητά δυο ευρώ και μισή ώρα από τον κυριακάτικο καφέ των ανθρώπων, θεωρώντας τα αρκετά για να αλλάξει η […]

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων υπέγραψε τη Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου “Νέο Δημοτικό Σχολείο Ισθμίων”

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης υπέγραψε χθες τη Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου “Νέο Δημοτικό Σχολείο Ισθμίων” (στο οικόπεδο που στεγάζεται και το Γυμνάσιο Ισθμίων), προϋπολογισμού 3.739.677,01€. Η ανέγερση του σύγχρονου Νέου Δημοτικού Σχολείου Ισθμίων στη θέση “Κυρά Βρύση” συνολικού εμβαδού 2030,6m2 θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και […]