20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστίες από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας

Την Τρίτη 30/06/2020 και την Τετάρτη 01/07/2020 πραγματοποιήθηκε στο Βόρειο Λιμάνι Ερμιόνης υποβρύχιος καθαρισμός από κλιμάκιο εθελοντών δυτών «WE DIVE WE CLEAN» του Οργανισμού Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας, υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η εθελοντική δράση, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς :

  • Την ομάδα εθελοντών δυτών «WE DIVE WE CLEAN» του Οργανισμού Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, για το εγχείρημα που έφερε εις πέρας με επιτυχία.
  • Τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο, και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Ιωάννη Τσαμαδό, οι οποίοι με τις υπηρεσίες του Δήμου συνέβαλαν στην απομάκρυνση των απορριμμάτων και το πλύσιμο των προβλητών.
  • Τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης, κ. Ιωσήφ Γανώση, για την σημαντική βοήθειά του στην διήμερη δραστηριότητα, καθώς και για την προσφορά του στην διατροφή της τετραμελούς ομάδας των δυτών. Επίσης, τον Αντιπρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης, κ. Γεώργιο Μέλλο, που διέθεσε ανάλογο χρηματικό ποσό, για τον ίδιο σκοπό.
  • Τον Διοικητή του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Ερμιόνης, κ. Δημήτριο Παππά, για την επίβλεψη και την τήρηση της ασφάλειας κατά την διάρκεια της διήμερης δράσης.
  • Τους Δημότες που βοήθησαν εθελοντικά.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

Εμμανουήλ Π. Φλωρής

Περισσότερα Άρθρα

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από την πρώτη στιγμή προσφέρει υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή διδασκαλία στο τρέχον εαρινό εξάμηνο

Η πανδημία covid-19 αναπότρεπτα επηρέασε τη ζωή σε ολόκληρο τον πλανήτη. Προκάλεσε και την αναστολή της διδακτικής δραστηριότητας στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα. Ωστόσο, το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων υπήρξε ένα από τα πρώτα ακαδημαϊκά Τμήματα στην Ελλάδα, το οποίο επέδειξε πλήρη ετοιμότητα για την αποκατάσταση της ομαλής διδακτικής δραστηριότητας. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, από […]

Μετά το σανό Τατούλη, Σιδέρη, οι Νίκας, Μαντζούνης υπογράφουν τα έργα αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επί εννιά χρόνια που ο Πέτρος Τατούλης ήταν περιφερειάρχης και για όσα χρόνια ήταν στην περιφερειακή αρχή ο Βασίλης Σιδέρης, το μόνο που ακούγαμε όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους ήταν λόγια. “Έχουμε προγραμματίσει το ένα, έχουμε φτιάξει το άλλο…”, αλλά τα περισσότερα γήπεδα ήταν με χώμα. Μετά από εννέα χρόνια, συνεχίζουν το ακατάπαυστο μπλα…μπλα…και ενώ […]