17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διακρίσεις και πάλι για τον Αριστέα Άργους

 

Οι επιτυχίες στο Στίβο συνεχίζονται για τον Αριστέα Άργους!!!

Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που έγινε εχθές Κυριακή 5 Ιουλίου στην Τρίπολη, οι αθλητές του Αριστέα διακρίθηκαν και πάλι, με εξαιρετικές επιδόσεις!!!

Στον ακοντισμό ξεχώρισε η Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2019 (Κ18), Δήμα Ελένη με βολή 47,65μ που ήταν και η καλύτερη επίδοση σε όλη την Ελλάδα!!! Αυτό δείχνει ότι είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της για μια ακόμη χρονιά, παρ όλες τις αντιξοότητες που έφερε η περίοδος του κορονοϊού. Ευχόμαστε η ανοδική αυτή πορεία να συνεχιστεί με διακρίσεις και στους αγώνες που ακολουθούν με την Εθνική ομάδα.

Στη σφαιροβολία, η Στεγκάρου Ντενίσα ,που είναι και αυτή μέλος της Εθνικής ομάδας, πήρε την πρώτη θέση επίσης με βολή 13,16μ.

Αλλά και οι αθλήτριες Σχοινοχωρίτη Κατερίνα και Σταυροπούλου Ναταλία έκαναν μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση ενώ ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία… Η Σχοινοχωρίτη Κατερίνα πήρε την πρώτη θέση στα 200μ με χρόνο 27″14 και η Σταυροπούλου Ναταλία τη 2η θέση στον ακοντισμό με βολή 34,18μ.

Πολλά Συγχαρητήρια στους αθλητές και στον” ηγέτη – προπονητή” αυτής της Ομάδας κ.Καμπόσο Κων/νο, που δε σταματά να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο του Στίβου!!!

Περισσότερα Άρθρα

Οι σημερινοί αγώνες στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής

Γ Εθνική Ανδρών (16η αγωνιστική) Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-0 ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ Α.Ε ΝΕΟ ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΓΥΘΕΙΟΥ Κυριακή 26/02/23 10:30 ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ ΑΟ – ΡΟΔΟΣ ΑΣ 0-1 ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΠΑΤΡΑΙ ΑΠΣ Ν.ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Κυριακή 26/02/23 15:00 ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΑΕΠΣ – ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΛΕΣΒΟΥ) Κυριακή 26/02/23 15:00 ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ […]

Ξεκινάνε οι εργασίες αποκατάστασης και επισκευής του Γηπέδου Αγίων Θεοδώρων

Υπεγράφη το μεσημέρι της Πέμπτης 15ης Ιουλίου 2021, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου “Βελτίωση του Γηπέδου Αγίων Θεοδώρων” προϋπολογισμού 300.000,00€ μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του αναδόχου του έργου, παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη. Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό έργο άμεσης προτεραιότητας, το οποίο […]