18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος από την Π.Ε.Αργολίδας και το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ξεκίνησε στην Αργολίδα το πρωί του Σαββάτου η διήμερη δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας από το “Χαμόγελο του Παιδιού”, η οποία θα φιλοξενηθεί στις πόλεις του Άργους και του Ναυπλίου.

Στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με το “Χαμόγελο του Παιδιού” πραγματοποιήθηκε «εθελοντική αιμοδοσία» στο Άργος το Σάββατο 4 Ιουλίου (ώρες 9:30-12:30) στην πλατεία Αγίου Πέτρου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους.

Στην Πλατεία Αγίου Πέτρου βρέθηκε και ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Μαζί με τον «ΟΔΥΣΣΕΑ» βοηθητικά ήταν και η Κινητή Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής Του Οργανισμού.

Η δράση αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Άργους και το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Άργους.

Στο Άργος, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου ΑθλητισμούΙωάννης Μαντζούνης ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας  Λάμπρος Κατσαντώνης, ο πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” Κώστας Γιαννόπουλος, κα.

Η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 (9:30-12:30), έναντι της Πλατείας Φιλελλήνων.

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Οι σκέψεις της Γιούλας…

Για πολλά χρόνια πίστευα ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα, ότι είναι ένα δικό μου πρόβλημα και δεν απολαμβάνω τη γιορτή, τα βουνά από κρέας και τα ποτάμια του αλκοόλ, τις ομοβροντίες των βαρελότων και τα κλαρίνα στη διαπασών – τώρα μεγάλωσα και αποδέχτηκα τον εαυτό μου, με αγάπησα λίγο παραπάνω και μου αναγνώρισα […]

Η μνήμη του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου στην Παναγία την Πορτοκαλούσα

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου στο ομώνυμο εκκλησάκι του Αγίου που βρίσκεται στην Παναγία την Κατακεκρυμμένη ή Πορτοκαλούσα στο Άργος.  Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός μετά θείου κηρύγματος από τον αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Παπουλέση. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε η θεία λειτουργία . Η Παναγία η Κατακεκρυμμένη βρίσκεται […]