18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τίρανα: Οικογένεια θυσιάστηκε για την αιώνια ζωή

Οι αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα μπαίνοντας στο σπίτι μιας οικογένειας στα Τίρανα.

Η μητέρα και η κόρη βρέθηκαν νεκρές και η μικρότερη κόρη σε κρίσιμη κατάσταση λόγω ασιτίας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά όλη η οικογένεια είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά και αποφάσισαν να θυσιαστούν για την «ανάσταση», για την αιώνια ζωή.

Νεκρές βρέθηκαν στο σπίτι τους, στα Τίρανα, η 56χρονη Ζανέτα Ι. και η 30χρονη κόρη της Ανίσα, ενώ η μικρότερη αδερφή της Μπλέρτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω ασιτίας.

Αμετανόητη για την επιλογή αυτή, η νεαρή γυναίκα που επέζησε είπε στους αστυνομικούς: «εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις θυσίες μας για να φθάσουμε μέχρι τη στιγμή αυτή».

Περισσότερα Άρθρα

Χωρίς εκδηλώσεις προς το παρόν, λόγω κορονοϊού ο “ΔΑΝΑΟΣ”

Λόγω της συνεχιζόμενης εφαρμογής των μέτρων αποφυγής συνωστισμού και ματαίωσης εκδηλώσεων συμμετοχής κοινού σε κλειστούς χώρους, ο Σύλλογός μας δεν μπορεί -προς το παρόν- να προγραμματίσει τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του. Η λειτουργία της βιβλιοθήκης μας όμως συνεχίζεται από 10.οο – 13.οο καθημερινά τις εργάσιμες μέρες και με τα γνωστά μέτρα ασφαλούς εισόδου και παραμονής στον […]

Δήμος Ερμιονίδας- Ενημέρωση για τη στελέχωση του Κ.Υ.Κρανιδίου- «Παραμένουμε στις επάλξεις»

Βασικό μέλημα της Δημοτικής μας Αρχής, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας, αποτελεί το Κ. Υ. Κρανιδίου και η ορθή λειτουργία του, ώστε να εξυπηρετούνται άριστα όλοι οι συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό, από τον Οκτώβριο είχαμε αποστείλει έγγραφα (υπ αρ. πρ. 8192/17-10-2019 , 9023/14-11-2019 και 2908/07-04-2020) προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες […]