20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αποζημιώσεις ύψους 7 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ

 

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, Παρασκευή, καταβάλλονται αποζημιώσεις ύψους 7.039.812 ευρώ στους αγρότες που αφορούν καταστροφές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο για τα έτη 2019 και 2020.

Ο ΕΛΓΑ συνεχίζει με αξιοπιστία και συνέπεια να στηρίζει τον ασφαλιζόμενο αγρότη, και ολοκληρώνει με αυτή την πληρωμή την πρώτη φάση της καταβολής των αποζημιώσεων για το 2019».

 

Αναλυτικά οι πίνακες με τις πληρωμές εδώ

Περισσότερα Άρθρα

Οι Πατρινοί στόλισαν καρναβαλικά τα μπαλκόνια τους

Ο κορονοϊός ακόμα και με τα σκληρά μέτρα του, δεν μπορεί να τους εμποδίσει να καρναβαλιστούν, οι Πατρινοί ξέρουν να τιμούν το καρναβάλι τους με ασφαλείς μα και ευφάνταστους τρόπους. Έτσι εκτός από τον καρναβαλικό διάκοσμο του δήμου που έχει στηθεί, αρκετοί Πατρινοί στόλισαν τα μπαλκόνια τους. Πρόκειται για το ΜπαλκοΝΑΤΟ, μια δράση της ομάδας […]

Χριστουγεννιάτικο παραδοσιακό γλέντι με τον Γιάννη Παυλόπουλο στο βιολί στο Άργος

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ θα πραγματοποιηθεί «Χριστουγεννιάτικο Παραδοσιακό Γλέντι με τον Γιάννη Παυλόπουλο στο Βιολί». Μαζί του οι μουσικοί: Θοδωρής Τασούλας στο Κλαρίνο, Γιάννης Γευγελής στα Κρουστά, Θοδωρής Γιαννόπουλος στο Λαούτο, Δημήτρης Μπάκος […]