16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ – Πολίτες καταδίωξαν τους κλέφτες

Αναστάτωση το πρωί  στην Έλληνος Στρατιώτου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δυο άτομα νεαρής ηλικίας με κράνη επιτέθηκαν και λήστεψαν το κατάστημα των ΕΛΤΑ και στη συνέχεια καταδιώχθηκαν από πολίτες στα γύρω στενά όπου διέφυγαν πεζοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην οδό Νοταρά εντοπίστηκε το δίκυκλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την διαφυγή τους μετά την πεζή καταδίωξη.

Οι δυο δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και με την απειλή όπλου φέρονται να άρπαξαν περίπου 3.000 ευρώ.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη αστυνομική καταδίωξη στο κέντρο της πόλης, την Αγυιά, μέχρι και την Κανελλοπούλου και τη Νέα Εθνική οδό.

Περισσότερα Άρθρα

Ο βροχερός Ιούνης συνεχίζεται…

Ο καιρός την Πέμπτη 25 Ιουνίου Στα ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια και στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν. Στα νησιά του Ιονίου, τις Κυκλάδες ,την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου […]

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (2.3.2021) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου και με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «MIRA» ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -261,1- γραμμαρίων, -2- […]