19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ψευτογιατρός: “Περιμένω τον θάνατο…Στη μέση με κόψανε”

Ο ψευτογιατρός και η εγκληματική του συμπεριφορά συνεχίζουν να σοκάρουν, ενώ καθηλωτική είναι η μαρτυρία ενός 47χρονου άνδρα στο Live News ο οποίος του έδωσε 98.000 ευρώ για να τον κάνει καλά.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε μετά από πτώση με αλεξίπτωτο και περιγράφει για πρώτη φορά πως ο ψευτογιατρός κατέστρεψε τη ζωή του μετά το χειρουργείο, όπου μεταξύ άλλων του αφαίρεσαν και το πλευρό και τον καταδίκασε σε αφόρητους πόνους για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Δεν υπάρχει ζωή, τον θάνατο περιμένω. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από αυτό που πέρασα εγώ δεν το έχει περάσει κανείς. Τους πόνους….την ταλαιπωρία…με τελειώσαν. Μιλάμε για 60-70 ράμματα από μπροστά στο στήθος μέχρι την σπονδυλική στήλη. Καταλαβαίνετε; Στη μέση με κόψανε» είπε ο άτυχος άνδρας.

Ο ίδιος περιγράφει πως το πρώτο ραντεβού κλείστηκε με γιατρό σε ιδιωτική κλινική ωστόσο αντί για τον γιατρό εμφανίστηκε ο Κόντος …ως ειδικός.

Για να γίνει μάλιστα το χειρουργείο έπρεπε ο ασθενής να «μοιράσει» χρήματα στους γιατρούς και την κλινική, και όλα «μαύρα». Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο έδωσε 20.000 ευρώ στην κλινική.

Αλλά και μετά το χειρουργείο ζητούσε χρήματα από τον ασθενή για «θαυματουργές» ενέσεις αξίας 7.000 ευρώ η μία.

Ο ασθενής σταμάτησε να του δίνει χρήματα όταν είδε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν τον βοηθούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS, ο 47χρονος άρχισε να έχει υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά όταν διαπίστωσε ότι ο ψευτογιατρός εξαφάνιζε τα μπουκαλάκια αφού του έκανε τις ενέσεις.

 

Περισσότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτιά στα κόκκινα…

Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας showbiz και όχι άδικα. Όμορφη, σέξι και πολύ επιτυχημένη κάθε της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους. Η γνωστή παρουσιάστρια που μας καλημερίζει κάθε πρωί μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή «Ευτυχείτε», βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις […]

ΗΠΑ: Επιπλέον 1.000.000 κρούσματα -Τα εμβόλια «δεν ανακόπτουν την ραγδαία αύξηση»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασαν το όριο των 19 εκατομμυρίων κρουσμάτων του SARS-CoV-2, την ώρα που ο Άντονι Φάουτσι δηλώνει ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες ότι «τα χειρότερα» θα έρθουν μετά την εορταστική περίοδο. Σύμφωνα με την υπηρεσία TSA, που είναι αρμόδια για την ασφάλεια των αεροδρομίων, περίπου ένα εκατομμύριο Αμερικανοί ταξίδευαν αεροπορικώς καθημερινά κατά την εβδομάδα […]