15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στις ΗΠΑ: Αγοράκι 1,5 ετών βρέθηκε κλειδωμένο σε κλουβί με ακαθαρσίες ζώων

Αντιμέτωποι με εικόνες φρίκης ήρθαν αστυνομικοί στο Τενεσί των ΗΠΑ όταν κατά τη διάρκεια έρευνας σε φάρμα, εντόπισαν ένα αγόρι μόλις 1,5 ετών κλειδωμένο σε κλουβί γεμάτο με ακαθαρσίες ζώων και σοβαρά υποσιτισμένο.

Όπως αναφέρει η The Sun, στο σημείο βρέθηκαν και δεκάδες ζώα σε άθλια κατάσταση. Συνολικά εντοπίστηκαν 56 σκύλοι, 10 κουνέλια, 86 κοτόπουλα, παπαγάλοι, γάτες, χάμστερ ενώ σε όλη την εγκατάσταση τριγυρνούσαν ποντίκια.

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας που χειρίστηκε την υπόθεση τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν θλιβερό να βλέπεις τις συνθήκες στις οποίες ζούσε το παιδί. Όλα τα παιχνίδια του ήταν μαζί του μέσα στο κλουβί. Φαίνεται ότι περνούσε τον περισσότερό του χρόνο εκεί και η μυρωδιά της αμμωνίας που υπήρχε δείχνει ότι έμεινε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν η μητέρα του παιδιού, ο πατριός του και ο παππούς του.

Περισσότερα Άρθρα

Χριστουγεννιάτικο φιλοζωικό bazaar στο Λουτράκι!

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10.00 έως τις 22.00 στο Ξενοδοχείο Beau Rivage το Φιλοζωικό Σωματείο «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» (ΚΟ.ΠΡ.Α.Π) διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. H ΚΟ.ΠΡ.Α.Π. είναι ένας νεοσύστατος (Ημ. Νομιμοποίησης 27/11/2013) φιλοζωικός σύλλογος τοπικής εμβέλειας, για το νομό Κορινθίας εν ολίγοις, που στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης […]

Δημήτρης Καμπουράκης : Φραγμός στους κρατιστές, πριν είναι αργά

Φαντάζεστε μια Ελλάδα δίχως την Aegean ή χωρίς ακτοπλοΐα; Όχι βέβαια, όπως δεν φαντάζεται κανείς την Γερμανία χωρίς την Lufthansa ή την Βρετανία χωρίς την British. Αν κατέβουν τα αεροπλάνα στο έδαφος ή δέσουν τα πλοία στα λιμάνια, κλείνουν οι δρόμοι για ανθρώπους και εμπορεύματα. Επιστρέφουμε στον 19ο αιώνα κι ακόμα πιο πίσω. Αυτό το […]