18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΔΕΗ: Διατηρεί έως τον Σεπτέμβριο την έκπτωση 8% – Ποιους αφορά

 

Λόγω των αυξημένων ενεργειακών αναγκών της θερινής περιόδου, η ΔΕΗ διατηρεί την έκπτωση 8% για τις καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh για τους οικιακούς πελάτες έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της. Επίσης, στηρίζει την επανεκκίνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενισχύοντας την προσπάθεια να ψηφιοποιήσουν περαιτέρω τις δραστηριότητές τους και προσφέρει έκπτωση 5 ευρώ (ή €2,5 μηνιαίως) στους λογαριασμούς e-bill για όλους τους πελάτες, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που θα επιλέξουν να εγγραφούν και να λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό. Στο πλαίσιο βελτίωσης των υπηρεσιών και εμπλουτισμού των εναλλακτικών καναλιών εξυπηρέτησης, η ΔΕΗ έχει προχωρήσει στις εξής ενέργειες:

• Έχει ήδη αναβαθμίσει το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 11770, το οποίο λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο από τις 7 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.
• Δίνει τη δυνατότητα τηλεφωνικής πληρωμής στο 11770 09:00 π.μ.-17:00μ.μ. και ηλεκτρονικής πληρωμής 24/7 στο www.dei.gr χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια.

• Παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικού συμβολαίου μέσω της υπηρεσίας e-contract για νέες συνδέσεις, αλλαγή στοιχείων συμβολαίου κλπ. από το σπίτι.

• Εξυπηρετεί μέσω Facebook, ενώ έχει θέσει σε λειτουργία και την Αυτόματη Ψηφιακή Βοηθό. Πρόκειται για την εφαρμογή, που απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των πελατών άμεσα μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr και μέσω messenger.

• Από τις 15.06.2020 λειτουργεί τρία κεντρικά της καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Αριστείδου, Ομόνοια, Τσιμισκή) με διευρυμένο ωράριο 07:30 π.μ-20:00 μ.μ.

• Στα ανωτέρω τρία καταστήματα δίνεται η δυνατότητα για εξυπηρέτηση μέσω ραντεβού από τις 08:00 π.μ.-19:30 μ.μ., το οποίο μπορεί να κλείσει ο πελάτης ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr ή τηλεφωνικά στο 11770.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Ιουνίου

Τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου ο Δίας από τους Ιχθύς θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά και μέχρι τις 28/07/2021. Όλα αλλάζουν μόνο προς το καλύτερο για τα περισσότερα ζώδια. Αποφάσεις ζωής θα εφαρμοστούν και ό,τι δεν συνάδει με την πραγματικότητα και την εξέλιξη αυτής θα περνάει στη λήθη του παρελθόντος. ΚΡΙΟΣ  21/03 –  20/04 Αλλαγές […]

Oruc Reis: Με αντί- Navtex απαντά η Αθήνα στις νέες τουρκικές προκλήσεις

Με αντί Navtex, την οποία εξέδωσε ο σταθμός Ηρακλείου της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού απαντάει η Αθήνα, στην προκλητική αναγγελία της Άγκυρας περί σεισμογραφικής έρευνας νότια του Καστελόριζου. Ο σταθμός Ηρακλείου ανακοινώνει ότι ο σταθμός της Αττάλειας δεν έχει τη δικαιοδοσία για να εκδώσει Navtex για τη συγκεκριμένη περιοχή. Και κατά δεύτερον επισημαίνει ότι η περιοχή που […]