24 °C Argos, GR
26 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλά αυτά που πρέπει να σκεφτείτε μέσα στη λήγουσα εβδομάδα. Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη από ξεκούραση, αλλά ακόμη εσείς έχετε πολλές υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ολα αυτά που έχουν συμβεί με το πρόσωπο που αγαπάτε σας έχουν βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και μετά ως ζευγάρι και μακριά από τους τρίτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε κάτω από τις καλύτερες όψεις και ήδη το νιώθετε. Το ιδανικό είναι να ενεργοποιηθείτε και να δώσετε στον εαυτό σας ευκαιρία για επαγγελματική ανάπτυξη και νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Δεν θα ησυχάσετε αν δεν μιλήσετε ευθέως στον άνθρωπο που θέλετε, έτσι ώστε να επιλυθούν μόνιμα οι παρεξηγήσεις. Σίγουρα οι λύσεις και οι εξηγήσεις θα σας ενώσουν εκ νέου.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Το ιδανικό διάστημα, μέχρι και το τέλος του Καρκίνου θα σας δώσει ατελείωτες ευκαιρίες αλλά και ευκολίες ώστε να μπορέσετε να φέρετε κοντά σας άτομα που αγαπάτε με το δικό σας τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Σε άτομα που δεν τα γνωρίζετε και τόσο καλά δεν θα πρέπει να προσφέρετε ατελείωτες λεπτομέρειες από τη ζωή σας. Μόνο ο χρόνος θα σας αποδείξει ποιοι από όλους αυτούς αξίζουν!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μπορείτε να είστε μόνοι σας αν τελικά αυτό θέλετε. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που αυτή την εποχή σάς καλούν για άμεσες λύσεις. Οι έρωτες θα σας αναζητήσουν από Ιούλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν είστε εσείς τώρα για δεσμεύσεις και σίγουρα πρέπει να μιλήσετε με τον άνθρωπό σας, που το σκέφτεται πάρα πολύ έντονα. Εστιάστε και στα ανοδικά οικονομικά σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κάποιος τον τελευταίο καιρό έχει ενθουσιαστεί πολύ με το χαρακτήρα σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μιλήσετε, και κάποιες αποκαλύψεις θα σας εκπλήξουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μπορεί να έχετε βρεθεί πάνω σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά τώρα θα πρέπει να δείξετε και την προσωπικότητά σας. Σαφώς και μπορείτε να ζητήσετε χρόνο για σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιουλίου θα έχετε κάποια νέα από το παρελθόν σας, που θα σας φέρουν πίσω σε αναμνήσεις. Εσείς έχετε την τελική απόφαση! Μην πιεστείτε.

ΙΧΘΕΙΣ 20/02 – 20/03

Μη μένετε μόνο σε αυτά που σας λένε. Αν δώσετε χρόνο, θα καταλάβετε και ποια από όλα αυτά μπορούν και να γίνουν πράξεις. Οι αποκαλύψεις είναι μεγάλες και κοντά!

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Ίδρυση και Λειτουργία Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο Δήμο Ερμιονίδας

Η συνάντηση που πραγματοποίησε στις 4 Ιουνίου 2020 ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη, ευοδώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η Υφυπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου και προώθησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, με αποτέλεσμα να εγκριθεί η ίδρυση και η λειτουργία Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και […]

Καθαριότητα και φροντίδα σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες από την μία άκρη στην άλλη του Δήμου Ναυπλιέων  

Καθαριότητα και φροντίδα σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες από την μία άκρη στην άλλη του Δήμου   Πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων στις Τοπικές Κοινότητες Ιρίων και Αραχναίου. Στα Ίρια συνεργεία καθαριότητας με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με μηχανήματα του Δήμου προχώρησαν σε μια ευρεία επιχείρηση καθαρισμού ογκωδών αντικείμενων. Οι προγραμματισμένες εργασίες περιλάμβαναν την περισυλλογή […]